טיפול במרפאה עקב עשית צרכים בתחתונם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול במרפאה עקב עשית צרכים בתחתונם
    אמא מודאגת
    30/06/2011

אני ובעלי פרודים מזה שנה ויש לנו ילד בן 4 בחצי שנה האחרונה התחיל לבאוח לו קקי ופיפי בתחתונים בטענה שלא שם לב גם בבית וגם בגן (בהתחלה זה קרה פעמים ואח"כ עבר אבל נשאר אם הפיפי ועכשיו זה קורה על בסיס יומי)בפגישה ברווחה יחידת הסיוע המליצו לי ללכת למרפאה ציבורית לבריאות הנפש-הדרכת הורים.(בהתחלה הילד לא התבייש ולא הפריע לו המעשים אך פתאום זה מתחיל להפריע לו וכולי פחד שלא יצחקו עליו בגן)
    האם יש טיפול אחר שיותר טוב בשבילו ? ואיך אפשר למצוא את הטלפון שלהם ?
    אשמח אם מישהו יוכל לעזור
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במרפאה עקב עשית צרכים בתחתונם - תגובה

סמדר ריינר
    30/06/2011

שלום לך,
    טיפול במרפאה לבריאות הנפש אמור להיות טיפול מצויין והוא בחינםואין לך מה לחשוש. כל מטפל שעובד עם ילדים יכול לעזור. אין מקום מסויים, אלא כמו שמוצאים המלצה על כל מטפל פרטי אחר, דרך מכרים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

שלי
    30/06/2011

תודה רבה על התיחסותך אולי תוכלי להמליץ לי על מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה - תגובה

סמדר ריינר
    01/07/2011

שלום שלי,
    את יכולה לפנות לאחת ממנהלות הפורום באיזור מגרייך ולבדוק איתה אם היא מטפלת בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו