מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה ענו מהרמיכל02/07/2011
שלום
איך מתייחסים לאי ציות ו/או חוסר שיתוף פעולה (לבוש, האכלה) ובעיקר : חוסר התייחסות למילים : "אסור" אני לא מרשה" אצל בני שנה ו 7 ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו מהר - תגובה
סמדר ריינר03/07/2011שלום סמדר,
לא ציינת שום פרטים על הילד,על המשפחה על הנסיבות לסירוב, על הדרכים בהם אתם משתמשים כעת. גם השימוש במילה "אי ציות" לא כל כך ברור לי, ילידם לא אמורים לציית, הם לא בצבא. יש מקום לגמישות לעיתים ולהתחשבות ברצון שלהם, ולפעמים לא.
אנא פרטי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקצרה
מיכל03/07/2011מדובר בתינוקת חמודה
רוב הפעמים אינה מצייתת כאשר אני אומרת למשל לא להתקרב לפח , לחשמל , למשהוא מסוכן
האם זה אומר שיש לנו בעייה פסיכולוגית
כלומר שהיא כועסת עליי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקצרה - תגובה
סמדר ריינר04/07/2011שלום סמדר.
ראשית, לא ענית לי על השאלות ששאלתי ולכן ייתכן שהתשובה לי תהיה חסרה ולא מספקת.
כמו כן את מבלבלת נושאים רבים.
אם התינוקת כועסת עלייך זה אומר שיש לכם בעיה פסיכולוגית? אם את כועסת על מישהו מזה אומר שיש לך בעיה פסיכולוגית?
דבר שני, לא בטוח שזה קשור לכעס, את לוקחת כאן משהו באופן אישי כשלא ברור אם הוא כזה, כמובן כיוון שלא מסרת לי מספיק פרטים אני לא יכולה לדעת.
תינוקות לא מצייתים. הם סקרנים, ולא מבינים את הסכנה.
חשוב שכשאת אומרת לה לא לעשות דברים שהם מסוכנים שזה ייאמר בטון תקיף וברור. ייתכן שזה מה שחסר ולכן היא לא מבינה במה הלא הזה שונה מלא אחר שלך.
ייתכן שאת לא מציבה גבולות באופן אפקטיבי, וזה דבר שניתן ללמוד בהדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)