בבקשה ענו מהר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה ענו מהר
    מיכל
    02/07/2011

שלום
    איך מתייחסים לאי ציות ו/או חוסר שיתוף פעולה (לבוש, האכלה) ובעיקר : חוסר התייחסות למילים : "אסור" אני לא מרשה" אצל בני שנה ו 7 ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה ענו מהר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה ענו מהר - תגובה

סמדר ריינר
    03/07/2011

שלום סמדר,
    לא ציינת שום פרטים על הילד,על המשפחה על הנסיבות לסירוב, על הדרכים בהם אתם משתמשים כעת. גם השימוש במילה "אי ציות" לא כל כך ברור לי, ילידם לא אמורים לציית, הם לא בצבא. יש מקום לגמישות לעיתים ולהתחשבות ברצון שלהם, ולפעמים לא.
    אנא פרטי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקצרה

מיכל
    03/07/2011

מדובר בתינוקת חמודה
    רוב הפעמים אינה מצייתת כאשר אני אומרת למשל לא להתקרב לפח , לחשמל , למשהוא מסוכן

האם זה אומר שיש לנו בעייה פסיכולוגית
    כלומר שהיא כועסת עליי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקצרה - תגובה

סמדר ריינר
    04/07/2011

שלום סמדר.
    ראשית, לא ענית לי על השאלות ששאלתי ולכן ייתכן שהתשובה לי תהיה חסרה ולא מספקת.
    כמו כן את מבלבלת נושאים רבים.
    אם התינוקת כועסת עלייך זה אומר שיש לכם בעיה פסיכולוגית? אם את כועסת על מישהו מזה אומר שיש לך בעיה פסיכולוגית?
    דבר שני, לא בטוח שזה קשור לכעס, את לוקחת כאן משהו באופן אישי כשלא ברור אם הוא כזה, כמובן כיוון שלא מסרת לי מספיק פרטים אני לא יכולה לדעת.
    תינוקות לא מצייתים. הם סקרנים, ולא מבינים את הסכנה.
    חשוב שכשאת אומרת לה לא לעשות דברים שהם מסוכנים שזה ייאמר בטון תקיף וברור. ייתכן שזה מה שחסר ולכן היא לא מבינה במה הלא הזה שונה מלא אחר שלך.
    ייתכן שאת לא מציבה גבולות באופן אפקטיבי, וזה דבר שניתן ללמוד בהדרכת הורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו