תחושות מוזרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תחושות מוזרות
    עדי
    02/07/2011

שלום
    ביתי בת 6 בדיוק ובזמן האחרון מתלוננת מידי פעם על "הרגשה מוזרה" לא נעימה. כשניסיתי לדובב אותה להסביר לי מה היא חשה או מרגישה היא ענתה שאי אפשר להסביר ממש.לפעמים זו תחושה מוזרה בגוף,בבטן כמו של פחד אבל לא ממש.לפעמים זו הרגשה שבא לה פתאום לבכות.יש לציין כי היא ילדה מקובלת מבחינה חברתית,נעימה,מוכשרת,סקרנית שצוחקת המון ושרה ורוקדת.
    ויש לה את הפחדים הנורמלים מידי פעם שלא רוצה להישאר בחדר לבד או ללכת לישון בלי אור לילה או שפתאום האור במחשב נראה לה כמו פרצוף של מפלצת-הבנתי שזה נורמלי בעיקר שזה לא משתלט על חייה.אבל הנושא הזה שנראה לי יותר כמו הצחלה של חרדה מטריד אותי והייתי רוצה לדעת כמו מה זה נשמע לך כבעלת מקצוע?בכל מקרה אמרתי לה שאנו תמיד פה בשבילה מחבקים אותה ושזה מותר לבכות ורצוי לשחרר וניסיתי כל הזמן לשדר לה שצריך לשחרר ולהמשיך למחשבה או חוויה חיובית (שתיזכר למשל במשהו מצחיק שקרה לה).שלא תתעלם מהצורך שלה לפחד או לבכות אבל שתדע גם איך לצאת ממנו הלאה(כמובן במילים אחרות).לא יודעת מה לעשות מכאן והלאה?יש סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות מוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות מוזרות - תגובה

סמדר ריינר
    03/07/2011

שלום עדי,
    אכן הבת שלך מאותתת על מצוקה. התגובה שלך טובה, אבל אני לא בטוחה שבמקרה הזה היא מספיקה. אני ממליצה לך, אם זה ממשיך לפנות לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו