טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ביום חמישי נמנע אסון בבית,תקרת גבס דקורטיבית שעשינו לפני חודש קרסה בסלון. אני הייתי בסלון ובני בן ה 10 חד' שהה בתוך הלול. למזלנו הלול מנע אסון, הוא אמנם נחבל והיינו במיון אך לא ארע לו נזק פיזי משמעותי. למרות זאת אנו מגלים שינוי משמעותי בהתנהגות הוא ממעט לחייך ולצחוק, מאד שקט רוצה רק אותי ומילד שלא בוכה כמעט הפך לנודניקון לא קטן. הוא מפחד מאד מרעשים וגם כאשר אני רוצה להניח אותו על הגב במשטח החתלה. מה עושים עם שינויים אלו, האם הזמן יעשה את שלו או צריך התערבות כולשהי. תודה,לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לי, אין דרך להתערב עם תינוק כל כך קטן מלבד סבלנות ורוגע שלכם. תינוקות מרגישים את החרדה והדגה של ההורים. חשוב שאתם תתאוששו מהעניין ותהיו רגועים, עם הזמן זה ישפיע עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד