מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה נכון???אורית03/07/2011
שלום,
יש לי ילדה בת שנה ו-5. כשלא עייפה היא ילדה שמחה ומתוקה. כשעייפה פחות...
מאז ומעולם כל הזמן רצתה להיות על הידיים. היא בכתה הרבה בחודשי חייה הראשונים.
אני לעולם לא יכולתי להתמודד עם הבכי שלה ותמיד לקחתי אותה שבכתה..
היא כבר פחות בוכה, אבל עדיין מאוד מאוד אוהבת להיות על הידיים. אם לא מקבלת את מה שרוצה מתחילה לבכות, לצרוח ולקמר את הגב... התקף זעם :)
אני מאוד מתקשה לשים לה גבולות ובכלל ההורות מאוד מאוד מבלבלת אותי. אני רוצה בטובתה אבל לא יודעת מה זה טובתה.
יש לי שתי שאלות.
הראשונה היא איך אני יודעת מה נכון? אני הולכת לאיבוד בין כל הספרים ההמלצות והפורומים :)
השניה - זה בסדר שהבת שלי רוצה הרבה ידיים? לי זה די קשה... תמיד היה לי קשה עם זה. אבל נראה לי שדווקא בגלל הקושי יש לי מצפון ואני מרגישה שאני נוטשת אותה אם אני לא מרימה אותה. אחי אמר לי היום שאני צריכה להאמין שאני עושה את זה לטובתה ושללמד ילד לדחות סיפוקים זה חשוב. אני מאמינה לו, אבל זה באמת נכון שילד יבכה ויבכה ואני אתעקש שלא להרים? איך אני אמורה להתייחס אליה במצב זה???????
תודה!!!
וסליחה על המגילה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה נכון??? - תגובה
סמדר ריינר04/07/2011שלום אוירת,
אני לא יכולה להציע לך לדעת מה הנכון כי אני לא יודעת מה מבלבל אותך.
אם את מרגישה שקשה לך להציב גבולות אולי פורומים זה לא מספיק וכדאי שתפני לייעוץ מסודדר.
אם את מרגישה שהצורך של הילדה להיות על הידיים הוא מוגזם, אכן חשוב שתציבי גבולות ולא נורא אם היא בוכה או מקמרת את הגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)