מה נכון???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה נכון???
    אורית
    03/07/2011

שלום,
    יש לי ילדה בת שנה ו-5. כשלא עייפה היא ילדה שמחה ומתוקה. כשעייפה פחות...
    מאז ומעולם כל הזמן רצתה להיות על הידיים. היא בכתה הרבה בחודשי חייה הראשונים.
    אני לעולם לא יכולתי להתמודד עם הבכי שלה ותמיד לקחתי אותה שבכתה..
    היא כבר פחות בוכה, אבל עדיין מאוד מאוד אוהבת להיות על הידיים. אם לא מקבלת את מה שרוצה מתחילה לבכות, לצרוח ולקמר את הגב... התקף זעם :)
    אני מאוד מתקשה לשים לה גבולות ובכלל ההורות מאוד מאוד מבלבלת אותי. אני רוצה בטובתה אבל לא יודעת מה זה טובתה.
    יש לי שתי שאלות.
    הראשונה היא איך אני יודעת מה נכון? אני הולכת לאיבוד בין כל הספרים ההמלצות והפורומים :)
    השניה - זה בסדר שהבת שלי רוצה הרבה ידיים? לי זה די קשה... תמיד היה לי קשה עם זה. אבל נראה לי שדווקא בגלל הקושי יש לי מצפון ואני מרגישה שאני נוטשת אותה אם אני לא מרימה אותה. אחי אמר לי היום שאני צריכה להאמין שאני עושה את זה לטובתה ושללמד ילד לדחות סיפוקים זה חשוב. אני מאמינה לו, אבל זה באמת נכון שילד יבכה ויבכה ואני אתעקש שלא להרים? איך אני אמורה להתייחס אליה במצב זה???????

תודה!!!
    וסליחה על המגילה,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה נכון???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה נכון??? - תגובה

סמדר ריינר
    04/07/2011

שלום אוירת,
    אני לא יכולה להציע לך לדעת מה הנכון כי אני לא יודעת מה מבלבל אותך.
    אם את מרגישה שקשה לך להציב גבולות אולי פורומים זה לא מספיק וכדאי שתפני לייעוץ מסודדר.
    אם את מרגישה שהצורך של הילדה להיות על הידיים הוא מוגזם, אכן חשוב שתציבי גבולות ולא נורא אם היא בוכה או מקמרת את הגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו