מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חינוךענבך03/07/2011
שלום. בתי בת ארבע וחודשיים, ויש לה אחות קטנה בת 11 חודשים.
בתי הבכורה ילדה שמחה מאוד ופעילה,
ולאחרונה אני מוצאת את עצמי רוב אחהצ כשאנחנו יחד- כועסת עליה.
היא עושה את כל מה שאסור החל מהתנהגות לא יפה וכלה בדברים ממש מסוכנים.
אני בטוחה כי הנוכחות של התינוקת משפיעה עליה, למרות שלפעמים הן משחקות יחד ונהנות.
הבעיה שלי היא איך אני יכולה לחנך אותך - שתהיה ממושמעת ולא מסוכנת בלי לצעוק עליה כל היום??
היא רצה אליי ומחבקת אותי ואומרת אמא אני אוהבת אותך.
אני פוחדת שאולי היא חושבת שאני לא אוהבת אותה.
למען האמת אולי מהצד זה נראה ככה, כי ממש ממש קשה לי איתה!!!
אשמח לעצה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינוך - תגובה
סמדר ריינר04/07/2011שלום ענבר,
כדי להציב גבולות חשוב לא לכעוס, הכעס הוא לא שיטת חינוך, אלא להציב את הגבול ברוגע ובצורה סמכותית, תקיפה ותכליתית.
חשוב גם להיות עיקביים, אם אמרת לא ואחר כך נכנעת בגלל בכי או בגלל שהילדה חשבה שאת לא אוהבת אותה - לא עשית כלום. כמו כן אין להרבות בהסברים, משאים ומתנים, התחננויות וכו'. קצר ולעניין וזהו.
כמו כן חשוב להחליט על מה כן מתעקשים ומה מראש מתגמשים ולא נכנסים למאבק.
בנוסף מאחר ואת מבינה שהולדת האחות משפיעה עליה, חשוב שתנסי למצוא זמנים איתה לבד ללא האחות, כדי שהי אלא תצטרך לקבל את תשומת ליבך בדרכים כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)