בתי בת 8

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת 8
    אמא לילדה
    03/07/2011

שלום

בתי בת 8 עולה לכיתה ב' נשארה שנה בגן ילידת יוני לא מזמן חגגנו לה בבית עם כל ילדי הכיתה באמת רוב הכיתה הגיע ליום הולדת .
    בתי ילדה חברותית שמחה אך ילדותית ורגישה בכיתה (אמנם עכשיו התחיל החופש )
    משחקת בעיקר אפשר להגיד לרוב עם שני בנים מהכיתה. מה שמדאיג אותי זה שהבן שהיא בקשר איתו טוב עוזב לעיר אחרת ולא יהיה איתה בכיתה .
    שמתי לב שבתי שהיא מדברת .. עם מישהו/משהי היא לא שמה לב עם האחר מקשיב לה בכלל ובקשר עין איתה היא יכולה להמשיך לדבר ולחשוב שהוא מקשיב לה . (קורה לעיתים אך לא תמיד )
    איך אפשר לעזור לה ? לא אוהבת את הבנות השלתטניות אוהבת לשחק עם ילד אחד עם יש כבר כמה ילדים הולכת לאיבוד .
    אם תוכלי לתת לי עצות כיצד אפשר לעזור לה ? מאד חשוב לי מבחינה חברתית שיהיו לה חברות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 8 - תגובה

סמדר ריינר
    04/07/2011

שלום לך,
    זה יפה שזה חשוב לך שיהיו לה חברות אך השאלה אם זה חשוב לה. מה היא רוצה? האם דיברת איתה על כך? האם זה מפריע לה? מתחיל להיות קשה ליצור שינוי בגיל הזה אם לילד אין מוטיבציה ורצון להתגייס. אם זו בעיה שמפריעה גם לה אפשר לחשוב איתה ביחד, האם כל הבנות שתלטניות או שבכל זאת יש בת נחמדה אחת או שתיים שהיא יכולה לנסות לפנות אליה, להזמין אותה, למצוא איתה נושאים משותפים ווכ'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו