טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, בתי בת 4.5 היא מאוד מאוד ביישנית, סגורה ומופנמת, בגן יש לה חברים ואיתם היא משחקת גם אחה"צ אבל עם הגננת ועם הסייעת היא פשוט מפחדת לדבר, כאילו חרדה, הגננת אומרת שבשביל שהיא תשתף פעולה היא צריכה לתת לילדה ה-מ-ו-ן חיזוקים חיוביים ורק אז היא תענה לה תשובה דלה ביותר וגם התשובה שלה תהיה לשביעות רצונה של הגננת כאילו היא חייבת לרצות אותה, היינו בהתפתחות הילד אצל קלינאית תקשורת וריפוי בעיסוק ושם הילדה פשוט קפאה במקום ולא היתה מוכנה לשתף פעולה, היא נבהלה / פחדה / נחרדה ולא ברור לי למה? בבית היא מקבלת את כל החום והאהבה שרק אפשר. חשוב לי לציין שבבית היא מאוד פתוחה ופעילה וגם עם חברים שלה מהגן. האם אני צריכה לפנות לפסיכולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יפית, כן, כדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי, כיוון שיכול להיות שמדובר בסוג של אילמות סלקטיבית, כלומר חרדה של ילדים לדבר בסיטואציות מסויימות, לפני מבוגרים או דמויות סמכות למשל. יש לזה טיפול קצר יחסית ויעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד