אי הסתגלות לחברה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אי הסתגלות לחברה
    אסתי
    06/07/2011

הילד שלי בן 11 וחצי שמנמן . היה ילד פגיע מאוד בכיתה הוא עבר חרם כיתתי החברים מתרחקים מימנו אנחנו גרים במקום שאין הרבה ילדים וגם אם יש אז הוא לא יודע להתחב איתם רוב הזמן הוא צמוד אלי .
    אני לא יודעת מה לעשות הייתי בבית הספר מספר פעמים ואני מכריחה אותו להתקשר לקבוע אם חברים אבל הם מסרבים או מתחמקים שה פשוט כאב לי ברמות מאוד קשות עיזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הסתגלות לחברה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הסתגלות לחברה - תגובה

סמדר ריינר
    06/07/2011

שלום אסתי,
    את מתארת מצב כואב וקשה, שמצריך פניה לטיפול לילד והדרכת הורים לך. אנא עשי זאת בהקדם, בלי לדחות.ישנם טיפולים בחינם או מסובסדים במסגרת מרפאות ציבוריות. חשוב לטפל בכך בהקדם ולא להזניח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אסתי
    07/07/2011

אבל אני לא יודעת לאיפה לפנות אני גרה בנתניה האם לפנות לקופת חולים או
    שיש איזה גוף אחר שיכול לעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

סמדר ריינר
    07/07/2011

שלום אסתי,
    את יכולה לפנות לקופת חולים וכן למרפאה של משרד הבריאות בנתניה, יש להם מרפאה מצויינת לילדים.
    את יכולה לברר גם אצל פסיכולוגית בית הספר איך ולמי פונים באיזורכם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו