מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבת שלי בת שנה ושבעה חודשיםסמר06/07/2011
שלום אני אשמח לקבל ייעוץ דחוף ככל האפשר ..בגיל שנה הכנסנו את הילדה לגן שלא התאים לה היא הייתה אומללה וכל הזמן חולה הוצאנו אותה מהגן ולאחר מכן היכנסנו אותה לגן אחר אשר הייתה בו בהתחלה מאוד שמחה ..גילינו לאחרונה שאחת הגננות נתנה לה מכה על היד והיא מפחדת ממנה מאוד אני הוצאתי אותה בדחיפות מהגן אך לילדה יש הפרעות בזמן שינה היא בוכה בזמן שינה וגם מתעוררת עם המלים "מכה מכה", היא מכה אותנו וצועקת ומאוד עצבנית.. אני צריכה עזרה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת שלי בת שנה ושבעה חודשים - תגובה
סמדר ריינר06/07/2011שלום לך,
נשמע לי שאתם ממהרים להגיב ולהוציא את הילדה מהגנים כשמשהו קורה. אין ספק שתאם לוקחים את הדברים קשה (במידה מסויימת בצדק, כיוון שזה אכן לא במקום שגננת נתנה מכה לילדה) ויכול להיות שחלק מהחרדה של הילדה קשורה לכך שהיא קולטת ממכם חומרה של הדברים מעבר לקושי שלה.
אפילו שהגננת נתנה מכה, לא בטוח שהפיתרון הוא להוציא בדחיפות. עבור הילדה זה שינוי לא פשוט, בכל זאת זה גן שהיא אהבה, יש צורך להיפרד, להתרגל.
כעת זה כבר קרה ולא תחזירו אותה כמובן אבל אני מדגישה זאת כדי להמחיש מה אני מתכוונת שאתם פועלים מהר ובצורה חרדה.
חשוב שאתם תנסו להרגע, ולהעביר לילדה את המסר שהמכה כבר עברה, ועכשיו היא בטוחה, ככל שתגלו סבלנות ורוגע - גם הילדה תרגע לאט לאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סמר06/07/2011אני מודה לך מאוד על התגובה עזרת לי מאוד ..רצית להוסיף שהגננת שהילדה אהבה מאוד בגן הקודם התפטרה מגן זה ואני העברתי את הילדה אליה למשפחתון שהיא מתחילה עכשיו. במשפחתון יש עוד שלושה ילדים עד עכשיו ..מה דעתך על זה האם דבר זה יועיל לילדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
סמדר ריינר07/07/2011שלום לך,
זה נשמע פיתרון טוב יחסית, חשוב מאוד שגם אם פה יקרו דברים לא נעימים לא למהר להגיב ולהוציא את הילדה, אלא לברר ולשקול בנחת...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)