שאלה בנוגע לגן של בני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לגן של בני
    דנה
    08/01/2008

שלום רב
    בני בן שנה ושבעה חודשים הועבר לפני חודש מהתינוקייה לקבוצת ילדים בני גילו פחות או יותר. בקבוצה 10-12 ילדים ורב הזמן עם שתי מטפלות. הבעיה הינה שאני מאוד בספק עד כמה משקיעים בו תשומת לב, אהבה ויחס אישי. הילד חוזר הביתה כל יום עצבני , עם התקפי זעם, בכי נודניק לרב. אני נוטה לשייך התנהגות זו למסגרת בה הוא נמצא ואני די בדילמה. האם להוציא אותו מהגן, האם המסגרת הזו גדולה עליו, האם ילד בגילו לא זקוק למעט יותר יחס אישי, גם אם אני צריכה להוציא אותו השאלה לאן כי נראה לי שכל הגנים מתנהלים באותה מתכונת ולשכור מטפלת אין באפשרותנו. אני מאוד לא שלמה עם היותו בקבוצה הזו ואין לי גם סיבה ממשית להתלונן למנהלת הגן. מה עושים? תודה רבה על התייחסותכם לשאלתי. דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לגן של בני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסגרת גן

שרון באומל
    10/01/2008

שלום דנה
    המסגרת שאת מתארת מתאימה, באופן עקרוני, לגילו של הילד. עם זאת, ההתנהגות שלו לאחר הגן מצביעה על מצוקה. הייתי מתייעצת עם הגננת כיצד הוא מתפקד בשעות הגן, היכן האיזורים שקשה לו? האם נמצא בקשר עם שאר הילדים? האם סדר היום בגן מתאים לו וכו'. על רקע זה הייתי שוקלת מעבר ולאו דווקא על רקע מספר הילדים מול מספר המטפלות.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו