נשיכות בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשיכות בגן
    noam
    08/01/2008

בני בן שנתיים וחצי כמעט ולאחרונה נולדה לו אחות קטנה. מאז חלו כמה שינויים בהתנהגותו, כולל נשיכות בגן. אנחנו מנסים לתת לו את מלוא תשומת הלב ואני מנסה לבלות איתו זמן איכות ואכן רוב ההתנהגויות השתפרו, למעט הנשיכות בגן. כמעט כל יום הגננת מספרת לי שנשך בגן. אני מבינה שבגן, לאחר שהוא נושך אומרים לו שאסור לנשוך בגן. זה מה שאנחנו אומרים לו גם בבית. לי כבר לא נעים מהגננת ואני שואלת אותה מה לעשות. היא רק אומרת לי שהם מטפלים בזה בגן ושאעזוב אותו וזה יעבור. האם כדאי לי ללכת להתייעץ עם פסיכולוג? מה עוד אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכות בגן

שרון באומל
    10/01/2008

שלום לך
    התנהגותו של בנך מעידה על כעס ותסכול ומאוד מובנת על רקע השיוני שהתחולל בחייו. אם את מרגישה שהגננת יודעת איך לטפל בבעייה בגן, הניחי לילד. בנוסף, אני ממליצה להמשיך ולדבר עימו על הקושי שבהולדת אחותו. לעוד עצות לגבי הולדת אח חדש, את מוזמנת להציץ באתר שלי www. sharonba.com
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו