טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני נמצאת בחופשת לידה מזה כ- 5 חודשים. אני כרגע בבית מטפלת בתינוקת והיא קשורה מאוד לבעלי ואלי (בת ראשונה). בעלי ואני שוקלים לנסוע ללונדון ל- 3 לילות בלעדיה. מעבר לקושי שלנו בלעזוב אותה האם יש מחקרים או מידע המתייחסים ל"עזיבת" תינוקות בגיל זה למספר ימים והשפעת העזיבה עליהם? באם נחליט לנסוע האם מומלץ שישמרו על התינוקת בביתנו או שאין לכך משמעות? יש לנו משפחות תומכות, אוהבות ומפנקות שישמחו מאוד לפנק את הקטנה בהיעדרינו באם נחליט ליסוע. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נעמה, נסיעה בגיל הזה ללא התינוקת היא מאוד בעייתית כי אין לה תחושת זמן וגם אי אפשר להסביר לה שנסעתם ואתם תחזרו. זה יחווה אצלה בכחלל גדול ומפחיד שאין לה אפשרות לבטא אותו במילים וזה בהחלט עלולל לגרום נזק כזה או אחר, למשל קושי במתן אמון וחרדת נטישה, בטווח הארוך ובטווח הקצר קשיים בשינה, באכילה, בכי מרובה וכו'. אם בכל זאת תחליטו לנסוע, אכן יש חשיבות לכך שיהיו כמה שפחות שינויים ואכן עדיף שישמרו עליה בביתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד