נסיעה לחו"ל ללא התינוקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל ללא התינוקת
    נעמה
    10/07/2011

שלום,
    אני נמצאת בחופשת לידה מזה כ- 5 חודשים. אני כרגע בבית מטפלת בתינוקת והיא קשורה מאוד לבעלי ואלי (בת ראשונה).
    בעלי ואני שוקלים לנסוע ללונדון ל- 3 לילות בלעדיה. מעבר לקושי שלנו בלעזוב אותה האם יש מחקרים או מידע המתייחסים ל"עזיבת" תינוקות בגיל זה למספר ימים והשפעת העזיבה עליהם?
    באם נחליט לנסוע האם מומלץ שישמרו על התינוקת בביתנו או שאין לכך משמעות?
    יש לנו משפחות תומכות, אוהבות ומפנקות שישמחו מאוד לפנק את הקטנה בהיעדרינו באם נחליט ליסוע.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל ללא התינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל ללא התינוקת - תגובה

סמדר ריינר
    10/07/2011

שלום נעמה,
    נסיעה בגיל הזה ללא התינוקת היא מאוד בעייתית כי אין לה תחושת זמן וגם אי אפשר להסביר לה שנסעתם ואתם תחזרו. זה יחווה אצלה בכחלל גדול ומפחיד שאין לה אפשרות לבטא אותו במילים וזה בהחלט עלולל לגרום נזק כזה או אחר, למשל קושי במתן אמון וחרדת נטישה, בטווח הארוך ובטווח הקצר קשיים בשינה, באכילה, בכי מרובה וכו'.
    אם בכל זאת תחליטו לנסוע, אכן יש חשיבות לכך שיהיו כמה שפחות שינויים ואכן עדיף שישמרו עליה בביתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו