פעילות בחופש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעילות בחופש
    עדנה
    10/07/2011

בני בן 12 וחצי בוחר את חבריו בפינצטה.כעקרון הוא נהנה יותר בחברת מבוגרים בעיקר משפחה.כרגע בחופש אינו נמצא בשום מסגרת.היתה לי שיחה איתו שהוא חיב בחופש להעזר בחבריו פה ושםואם אני אראה שהוא קובע עם מישהו גם אני אקח אותו למקומות.בפועל הוא לא ממש עושה את זה ורק פעם אחת הוא הזמין חבר לבוקר והיה נראה שהוא מאד נהנה.השבוע הוא ביקש ממני ללכת איתו לסרט ואמרתי לו למה הוא לא קובע עם מישהו?הוא התרגז מאד ובכה ואמר לי לא להתערב ושאעזוב אותו וככה הוא אוהב.אמרתי לו בסדר שאעזוב אותו ולא אוכל להכריח אותו...אבל בפועל קשה לי לשחרר ואני לא יכולה לראות אותו יושב ימים שלמים בבית בחברת עצמו עד שאני נשברת ולוקחת אותו לסרט בריכה וכיוב.מה עושים?אני נהנית לקחת אותו אבל לא מוכנה להיות התוכנית בידור שלו ושהוא יבלה רק איתי.אצין שהוא ילד אהוד ומתקשרים אליו אבל הוא ממציא לחברים כל מיני תרוצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות בחופש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות בחופש - תגובה

סמדר ריינר
    11/07/2011

שלום עדנה,
    זו בדיוק הבעיה, כל עוד את כל כך מעורבת בחיים שלו הוא לא יכול לקחת אחריות על הבעיה שלו. את לא יכולה לרצות בשביל ילד בגילו חברים. לכן את בהחלט צריכה לרדת לגמרי מהנושא. כמובן שאת גם לא חייבת להיות תכנית הבידור שלו. אם הוא בודד, הוא יצטרך להתמודד, וחשוב שלא תתערבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו