ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4
    ענבר
    09/01/2008

שלום רב,

הבן שלי בן 4 מתחילת השנה בגן טרום חובה. הקליטה שלו בגן הייתה לא חלקה. הוא גילה קשיים חברתיים לצד אלימות פיזית כלפי ילדים בגן. כמו כן הגננת איבחנה אצלו קשיים מוטוריים אשר גורמים לו לקבלת תגובות לעג מילדים בגן על עבודות שהוא מבצע בגן. כרגע הגננת מנסה להכניס גורם מקצועי מתעם הערייה לעזרה נקודתית עבורו, ואנחנו במקביל פצחנו בתהליך אבחון התפתחותי בבית לוינשטיין. שאלתי היא, האם עליי לגשת לפסיכולוגית ילדים/ יעוץ משפחתי על מנת לנסות לתקן את העוול שנגרם לו בגן, או להמתין לאיבחון המכון (שעלול לקחת מספר חודשים)? ואם כן, האם יש מכון ממולץ באיזור השרון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים התפתחותיים

שרון באומל
    10/01/2008

שלום ענבר
    כייון שאת מתארת קושי התפתחותי לפחות בשני מישורים (התנהגותי/הסתגלותי ומוטורי) הייתי מציעה להמתין לאבחון התפתחותי על מנת לעמוד על הקשיים ולמצוא את הדרך הטובה ביותר לטפל בהם.
    אני לא מכירה מקומות באיזור השרון, כיוון שאני עובדת בצפון הארץ. אולם, שווה לברר.
    בברכה
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו