כמו חד הורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כמו חד הורית
    עדי
    12/07/2011

שלום לכן
    ביתי בת הכמעט שלוש שתיהיה בריאה ילדה פיקחית דעתנית ומבינה כמעט הכול. אני ואביה לא ממש בזוגיות טובה , אני משתדלת שהיא לא תרגיש אבל דברים כאלה קצת קשה להסתיר ,אם זה צעקות לפעמים טונים, דיבורים לא נעימים , אני יודעת שזה גרוע אבל גם הוא לפעמיים לא מתאמץ לשתוק קצת לידה. ביתי קרובה אלי מאוד מאוד עם אביה היא לא מרבה לשהות אני לפעמיים משתדלת שהוא יהיה איתה כשאני נמצאת אז הוא מתאמץ אבל זה עדיין זמן מועט ביותר , אמרו לי
    " אין לך ברירה תשאירי אותם יחד תנסי קצת לברוח לפרקי זמן קצרים כדי שתלמד"
    אבל גם לי אין כוח נפשי להתחיל עם זה וגם הוא מרגיש גם ככה די רווק אז אין לי כוחות בכלל.פרט לכך ברצוני לשאול , בזמן האחרון בעקבות הנ"ל ,בטוח, היא מרבה לחקות אותי ממש כמו חברה שלה , אם יש לי מסטיק בפה אז היא גם רוצה ,אם הוצאתי אותו היא מסתכלת ומוציאה , אם הרמתי את השיער בלי לשים לב היא פתאום ניגשת אלי ואומרת אמא תעשי לי קוקו וכל מיני דברים כאלה. האם זה נורמטיבי או שזה מראה על יותר מידי עם הילדה. שלא תביני לא נכון אנו נפגשים עם ילדים בגילה במשך השבוע וגם הולכים לגינה ושם היא מתקשרת עם ילדים. תודה רבה רבה אודה להצעות ותגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמו חד הורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמו חד הורית - תגובה

סמדר ריינר
    12/07/2011

שלום עדי,
    חיקוי של אמא הוא נורמלי לגמרי, היא גם תהיה אשה ואמא כשהיא תהיה גדולה ולגמרי טבעי שהיא תרצה לחקות אותך ולהזדהות איתך. לגבי שאר התכנים של השאלה שלך אני חושבת שכדאי לך להפנות אותם לפורום של טיפול זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו