טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני ובעלי בהליכי גירושין. אני מתגוררת בצפון ובעלי מתגורר בדרום (כ 140 ק"מ ממני) יש לנו ילד משותף בן 7 חודשים, כרגע ההסכם בינינו שהוא מגיע לצפון לבקר את הילד שלנו. שאלתי היא באיזה גיל מומלץ להתחיל גם בשינה של לילה אחד אצל האב (כמובן יש להתייחס גם לעניין המרחק)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענבר, מבחינת גיל, בלי להתייחס למרחק, נהוג בדרך שמגיל שנתיים (פחות או יותר) אפשר להתחיל לינה אצל האב. מאחר ומעורב פה עניין של מרחק, אני מניחה שיהיה מדובר יותר על סופי שבוע, שבהם לא חייבים בבוקר המחרת להתייצב במסגרת החינוכית. יכול להיות שמסגרת של לינה בסוף שבוע אחת לשבועיים אצל האב, + הגעה של האב באמצע השבוע למספר שעות היא סידור הגיוני. כמובן שצריך לקחת בחשבון שההמלצה הזו היא לא במקום ייעוץ שמבוסס על הכרות מעמיקה יותר איתכם ועם הילד ומוסכם על שניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד