מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית התנהגות בן 3.5אורנית13/07/2011
שלום, בננו הנו בן 3.5, ישנה התנהגות שמתרחשת מידי פעם שמדאיגה אותנו, באופן כללי בננו פשוט ילד נפלא מכל הבחינות אך לעיתים כאשר אני מסרבת למשהו שהוא רוצה ואיני מסכימה לתת לו יכול להיות ממתק או לחזור הביתה מהפארק בני נכנס לאמוציות רגשיות כה חזקות, הוא כועס ומשטתח על הארץ ואומר לי שהוא שונא אותי ויהרוג אותי וכשהוא יהיה גדול הוא יעזוב את הבית הוא בוכה ונהיה אדום ואני רואה שהוא ממש לוקח את הסירוב שלי קשה וללב והלב שלי נשבר מלראות אותו סובל ככה וגם כמובן לשמוע את המשפטים שהוא אומר לי (חייבת לציין שבני לא משתף על מה שקורה עימו בגן, אגב בגן חוות הדעת עליו מדהימות ואין אף תופעה שכזו כשהוא בגן. חוץ מהתופעה הנ"ל באמת שבננו מתנהג למופת בכל סיטואציה אגב, (יש לו אח בן שנה)
אנו לא יודעים האם הדבר נורמלי ויכול לקרות לעיתים וזה יעבור או שמא דרוש טיפול על ידי איש מקצוע ואם כן אז מי הגורם המקצועי שאנו אמורים לפנות אליו? אודה לעצתכם.
תודה
אורנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית התנהגות בן 3.5 - תגובה
סמדר ריינר14/07/2011שלום אורנית,
ההתנהגות הזו היא נורמלית, והיא תעבור אם תתייחסו אליה בפרופוציות ולא תאפשרו לדרמה להשתלט. לא כל כך כואב לו והוא לא לוקח קשה כמו שנדמה לכם, הוא פשוט רואה שזה עושה לכם משהו ולכן הוא ממשיך. זהו מאבק כוחות שתצטרכו להיות עיקביים בו ולא להתרשם מהצרחות. ככל שתהיו עיקביים ורגועים, ותשמרו על הגבולות (אם אמרתם לא על ממתק, אז זה לא), כך הוא יירגע. פשוט צריך להמשיך בשלכם, בלי לצעוק, להעניש, לכעוס או להיפך לנסות פייס ולנחם, אלא לתת לו להרגע לבד כשהוא יראה שזה לא עוזר לו. אחרי מספר פעמים כאלה לא יהיה טעם יותר בהתנהגות שלו והיא תיפסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)