חברה שהחליטה לוותר על החברות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברה שהחליטה לוותר על החברות
    לי
    14/07/2011

היי הילדה שלי בת 5 במהלך השנה היתה לה חברנ טובה שלפני חודשיים החלה כל הזמן לדחות את הבת שלי "אני לא רוצה שתבואי אלי ""אני הולכת לחברה אחרת" אני משתדלת לא להתערב אבל אם הבת שלי פונה אלי אז אני אומרת לה שהיא ילדה חברותית ויש לה הרבה חברות אתמול היא רצתה להפגש עם אותה חברה והיא כמובן אמרה שהיא רוצה להפגש עם חברה אחרת הסיטואציה היתה לידי (כשבאתי לקחת אותה מהקייטנה) ואז הילדה שלי אמרה לי נשזה ממש לא חברותי איך שהיא מתנהגת הילדה שהזמינה את החברה הטובה לשעבר של ביתי הזמינה גם את הילדה שלי נוצר מצב ששלושתם היו שם

השאלה שלי מה אני אמורה לעשות ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שהחליטה לוותר על החברות - תגובה

סמדר ריינר
    14/07/2011

שלום לי,
    אין לך הרבה מה לעשות מעבר למה שעשית. את יכולה לומר לבתך שאכן הילדה מתנהגת בצורה לא חברותית, וזה לא נעים. היה נכון שאמרת לה שיש לה עוד חברות, וזה בסדר גמור. ובאמת היא יכולה להיות עם החברות האחרות שלה, ולא להתייחס להתנהגות של אותה חברה. זו הבחירה שלה וזה לא אומר על הבת שלך שום דבר בהכרח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמדר המון תודה

לי
    14/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    14/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו