מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצותמזל09/01/2008
אני אמא לשני ילדים בת בת 8 ובן בן 4.5 רציתי להתייעץ בקשר לבתי הגדולה בבוקר כל הזמן יש צעקות וכסאח לגבי מה ללבוש לבית הספר , כל מה שאני מציעה לה היא מסרבת ובמקום זה בוחרת בגדים שלא מתאימים לא בצבעים ולא לעונה( חולצה קצרה בחורף...) אני לחוצה בבוקר ולכן זה גורם לי להתרגז נורא ואז היא בוכה וצועקת שאני אמא לא טובה, שהיא לא אוהבת אותי וכו'. כל המצב גורם לי ללכת לעבודה מצוברחת, וזה מפריע לי להמשיך את היום ככה אני מרגישה שהיא עושה לי דווקא כי היא מתנגדת לי ונלחמת בי כל הזמן ניסיתי לדבר איתה והיא לא רוצה לאמר לי מה מפריע לה. בשיעורי בית היא לא מוכנה לעשות לבד, רק איתי. היא אמרה לי שהיא רוצה לכתוב יומן אז עודדתי אותה כדי שתוציא על גבי הנייר מה שכואב לה ואז בלילה הסתכלתי מה היא כתבה (הייתי חייבת...) והיא כתבה שהיא חושבת שההורים שלה לא אוהבים אותה ורק את אחיה הקטן ושאני לא מתייחסת אליה אלא רק לילדים נכים ( אני סייעת לילדה נכה בבית הספר שבו ביתי לומדת)
יש לה המון התפרצויות כעס וכאב ואני נקרעת ובוכה הרבה בלילות.
אנא ייעצי לי מה עושים , וכן אשמח לתגובות מאמהות מנוסות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בקשר
שרון באומל10/01/2008שלום מזל
התנהגותה של ביתך וכן מה שכתבה ביומן מעידים על מצוקה וכאב פנימי שבאים ליד ביטוי הן בהתנהגות המרדנית והן במה שכתבה ביומן. נראה שהקושי טמון בקשר, ולכן אני ממליצה במקרה זה לפנות לאיש מקצוע באיזור מגוריכם, על מנת להבין טוב יותר את הקשיים ולעזור לכם להתמודד בצורה אדפטיבית יותר עימם.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מזל12/01/2008תודה לשרון על התשובה המהירה, אפעל על פי ההנחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)