מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי דחיית סיפוקיםאורלי14/07/2011
שלום,
בתי בת ה-7 (סיימה כיתה א) "מטריפה" אותי כל יום באי היכולת שלה לדחות סיפוקים: אם חם לה לשניה (מהרגע שיוצאים מהרכב הממוזג לבית כ-1.5 ד') "אמא, חם לי".. אם היא עייפה "אמא אני עייפה אני לא יכולה ללכת/לאכול/לצחצח שיניים.." וכל הזמן תלונות וכל הזמן כואב לה משהו (אני כבר לא יודעת מתי להתייחס ברצינות לכאבים ) ושום דבר היא לא יכולה לסבול לשניה
בקיצור כל היום יש לה תלונות ו"בעיות" שצריך לפתור לה אותן כי אחרת העולם מתהפך
ואם משעמם לה .. זה כבר בלתי נסבל.
מאוד קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות, זה נראה לי לא טוב לחיים (מה יהיה בדברים הקשים באמת?) בשבילה וכרגע גם בשבילנו דפוס ההתנהגות הזה
(היא בת בכורה ויש לה אחות קטנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי דחיית סיפוקים - תגובה
סמדר ריינר17/07/2011שלום אורלי,
נשמע לי שזו הפכה להיות דרך להשיג תשומת לב ולא רק עניין של דחיית סיפוקים. כדאי לבדוק יותר לעומק מדוע בתך זקוקה לזה, ואיך ניתן למצוא דרכים אחרות לתת לה התייחסות מצד אחד ומצד שני לנסות פחות להתייחס ברגעים האלה כי מתן תשומת לב לתלונות שלה מתגמל אותה וגורם לדפוס להתחזק.
אולי תנסו למצוא זמן בשבוע שבו אתם מבלים איתה לבד, ללא אחותה הקטנה וכן כדאי לנסות למצוא דרכים לחזק אותה על דברים אחרים, שהיא עושה טוב או לפחות מנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)