אי דחיית סיפוקים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אי דחיית סיפוקים
    אורלי
    14/07/2011

שלום,
    בתי בת ה-7 (סיימה כיתה א) "מטריפה" אותי כל יום באי היכולת שלה לדחות סיפוקים: אם חם לה לשניה (מהרגע שיוצאים מהרכב הממוזג לבית כ-1.5 ד') "אמא, חם לי".. אם היא עייפה "אמא אני עייפה אני לא יכולה ללכת/לאכול/לצחצח שיניים.." וכל הזמן תלונות וכל הזמן כואב לה משהו (אני כבר לא יודעת מתי להתייחס ברצינות לכאבים ) ושום דבר היא לא יכולה לסבול לשניה
    בקיצור כל היום יש לה תלונות ו"בעיות" שצריך לפתור לה אותן כי אחרת העולם מתהפך
    ואם משעמם לה .. זה כבר בלתי נסבל.
    מאוד קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות, זה נראה לי לא טוב לחיים (מה יהיה בדברים הקשים באמת?) בשבילה וכרגע גם בשבילנו דפוס ההתנהגות הזה
    (היא בת בכורה ויש לה אחות קטנה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי דחיית סיפוקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי דחיית סיפוקים - תגובה

סמדר ריינר
    17/07/2011

שלום אורלי,
    נשמע לי שזו הפכה להיות דרך להשיג תשומת לב ולא רק עניין של דחיית סיפוקים. כדאי לבדוק יותר לעומק מדוע בתך זקוקה לזה, ואיך ניתן למצוא דרכים אחרות לתת לה התייחסות מצד אחד ומצד שני לנסות פחות להתייחס ברגעים האלה כי מתן תשומת לב לתלונות שלה מתגמל אותה וגורם לדפוס להתחזק.
    אולי תנסו למצוא זמן בשבוע שבו אתם מבלים איתה לבד, ללא אחותה הקטנה וכן כדאי לנסות למצוא דרכים לחזק אותה על דברים אחרים, שהיא עושה טוב או לפחות מנסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו