מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 4מייה15/07/2011
שלום
יש לי שני בנים הבכור בן 4 שנים.. הוא יל מאוד בכיין..אם הוא רוצה לאכול לשתות לשחק כל הזמן הוא מתבכין גם הוא מאו עקשן.. איך עלי לענות לבכינות שלו כי שתפחת?? אני מסבירה לו כשצרכים משהוא שנבקש ונדבר אבל זה בכלל לא מתאים לו והוא מעדיף לבכות ןלצרוח.. גם כשמשחק על בני הדוד הוא מתנהג כך..
בבית גם הוא כל הזמן דבוק אלי כמו הצלשלי וזה לא נוח לי כשאני עובדת בבית במיוחד במטבח.. ואז הקטן בן השנה ו7 ח' רץ אחרו..האם זה בסדר אם אני אוסרת עלו לשחק כל הזמן לידי?? (אני עובדת וחוזרת ב 4)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 - תגובה
סמדר ריינר17/07/2011שלום מייה,
כדאי לא התייחס לבכיינותשלו, אפשר להגיד לו שכשהוא בוכה את א מבינה ולא להתייחס עד שהוא מסיים לבכות. עם זאת הייתי מוצאת דרכים לתת לו תשומת לב וזמן איכות אישי, ללא אחיו. הוא נדבק אלייך כי לילד בן 4 קשה להיות עד אחה"צ ללא אמא וגם אז ולוותר עליה כי היא עסוקה. אני לא חושבת שזה טוב לאסור עליו לשחק לידך, אל רצוי למצוא דרך להבנות את המשחק שלו לידך כך שזה לא יפריע, למשל לכוון אותו לעבוד לילד השולחן, ולתת לו משחקים שאפשר לשחק בהם עם פחות הפרעה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)