בעיית התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית התנהגות
    אוסנת
    17/07/2011

בשנה האחרונה עברנו דירה וגם נולד לי בן נוסף, ילדי בן החמש עבר לגן חדש במקום מגורנו
    עקב כל זאת חל שינוי לרעה בהתנהגותו , הוא מורח רוק על פניו שוב ושוב וכך ויוצר פצעים אדומים, לא מתחבר עם ילדים לעיתים רב עימם, מסרב ללבוש מכנסיים שיש בהם כיסים או ריצ'רצים במידה ויש מעדיף להישאר עם תחתונים, שמנו לב לעובדה כי מעדיף שלא לשחק במשחקים שבהם הוא נאלץ להתאמץ מנטלית- אופיין כבעל בעיית קשב וריכוז. אשמח להבין מה פשר ההתנהגות וכיצד להתמודד. אני תוהה אם עלי לרשום אותו למסגרת מיוחדת או לרגילה, וגם יש חשש שבמסגרת מיוחדת הוא יחקה התנהגות בעייתית נוספת. לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית התנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    18/07/2011

שלום אוסנת,
    כדאי וחשוב להשלים את האבחון עבור בנך. יכול להיות שבנוסף להפרעת קשב וריכוז הוא סובל גם מבעיית רגישות תחושתית, ולכן הבעיה בלבישת בגדים. כדאי לבדוק גם את זה אצל מרפאה בעיסוק, ובכלל הייתי פונה למכון להתפתחות הילד ומתייעצת לגבי כל הדברים, הפרעת הקשב, הפן הריגשי והפן התחושתי, ומקבלת תמונה מלאה, וכן כמובן עם פסיכולוגית הגן, רק אחר כך יש מספיק נתונים כדי לקבל החלטה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו