מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדים ודימיונות גיל 10דנה17/07/2011
שלום בשבועיים האחרונים בני בן ה-10 חש פחדים ודמיונות כי יש רוחות ושדים בבית אשר מנסים לפגוע בו בלילה בחדר או בבית, כי השטן מנסה להרוג אותו, בשבוע האחרון החמירו הפחדים הוא חושש להיות לבד תמיד סביבי וחש כאילו מישהו נמצא איתו במקלחת ורוצה לפגוע בו, מפחד לישון לבד ומאז ישן איתי במיטה.
מה שמטריד אותי יותר שהחל לחשוב על מחלות ושמשהו לא בסדרעם הגוף שלו, שאל לגבי מחלת הסרטן ואף שאל אם יכול להיות שיש לו ניוון שרירים.
בני הוא ילד מלא שמחת חיים, עצמאי עם בטחון עצמי לפעמים אף חסר פחד, בעל יכולות שיכליות גבוהות, מקובל חברתית ומצליח מאוד בבית הספר.
ולכן חשוב מאוד לציין כי ההתנהגות בשבועיים האחרונים מאוד לא אופיינית לבני ומרגישה כי הוא סובל מהמצב ואפילו מתבייש בכך שפוחד וחושש.
הוא דיבר איתי כי רוצה ללכת לפסיכולוג שיסביר לו ויגיד לו כי הרוחות לא קיימים והכל פרי דמיונו.
לפני חצי שנה נפטרה סבתו הקרובה, בעת משחק קלפים איתו חוותה ארוע חמור בעל מחזות לא קלים הובהלה לבית החולים ונפטרה.
האם יתכן קשר למוות שחווה???
מבקשת עזרה מה עלי לעשות???
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים ודימיונות גיל 10 - תגובה
סמדר ריינר18/07/2011שלום דנה,
כדאי שתפנו אכן לטיפול, הילד ביקש עזרה, למה אתם מחכים? הילד סובל וחרדות לא מטופלות עלולות להחמיר עוד יותר.. לדעתי כדאי שתפנו לטיפול שמשלב טיפול בילד והדרכת הורים עבורכם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
