לא יודעת איך להתנהג איתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך להתנהג איתה
    עדי
    18/07/2011

שלום לכולם
    ביתי בת הכמעט 3 ילדה טובה רוב הזמן, מבינה , מדברת יפה מאוד.
    רציתי לשאול בחצי שנה אחרונה איבדתי קצת סבלנות לגבי התנהגותה היא פשוט נהייתה כזאת דבק מגע שמרביץ וחזק או בועט אם משהו לא מוצא חן בעיניה, לפעמיים אני מגיעה למצב שהיא מרביצה לי או מושכת לי בשיער ואני מחזירה לה ואומרת " נכון זה כואב לך גם לאמא זה כואב זה לא יפה להתנהג ככה ", מה את רוצה שנעשה נשחק נצבע ,כביכול רבות הפעמיים שהיא משתעממת ואני מציאה לה משחק במקום לריב .אבל אני כועסת על עצמי שזו הדרך שלי להסביר לה . לעיתים סתם אני יושבת בספה אחרי ששיחקנו אכלנו היינו שעות יחד והיא פשוט יכולה להציק ולהרביץ ואני מסבירה לה עד עכשיו אמא שיחקה איתך וכך וכך עכשיו אמא יושבת קצת לנוח ,זה לא עוזר ולפעמיים כבר מרוב עייפות שלי והיא לא מפסיקה אני צועקת וגם מרביצה לה ברגל ,ביד, סיטואציה לא נעימה לי. לפעמיים אני תוך כדי אומרת לה די מתוקה בואי ומלטפת אותה מחבקת אותה. אבל מה קורה פה מה עושים באמת בסיטואציה הנ"ל. פרט לתשובה אשמח גם לשמות של מקומות שיש בהם עזרה להורים עם ילדים במחירים לא מופקעים. (דבר אחד חשוב ששכחתי לציין שאני באמצע הריון והיא יודעת, שזה בטוח משפיע אבל בכל זאת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך להתנהג איתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך להתנהג איתה - תגובה

סמדר ריינר
    18/07/2011

שלום עדי,
    נראה לי שחשוב שתפנו לטיפול דיאדי,(טיפול שמשלב הורה-ילד ביחד) את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלךולבדוק אם ניתן שם טיפול כזה, המחיר שם אמור להיות זול או בחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו