מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת איך להתנהג איתהעדי18/07/2011
שלום לכולם
ביתי בת הכמעט 3 ילדה טובה רוב הזמן, מבינה , מדברת יפה מאוד.
רציתי לשאול בחצי שנה אחרונה איבדתי קצת סבלנות לגבי התנהגותה היא פשוט נהייתה כזאת דבק מגע שמרביץ וחזק או בועט אם משהו לא מוצא חן בעיניה, לפעמיים אני מגיעה למצב שהיא מרביצה לי או מושכת לי בשיער ואני מחזירה לה ואומרת " נכון זה כואב לך גם לאמא זה כואב זה לא יפה להתנהג ככה ", מה את רוצה שנעשה נשחק נצבע ,כביכול רבות הפעמיים שהיא משתעממת ואני מציאה לה משחק במקום לריב .אבל אני כועסת על עצמי שזו הדרך שלי להסביר לה . לעיתים סתם אני יושבת בספה אחרי ששיחקנו אכלנו היינו שעות יחד והיא פשוט יכולה להציק ולהרביץ ואני מסבירה לה עד עכשיו אמא שיחקה איתך וכך וכך עכשיו אמא יושבת קצת לנוח ,זה לא עוזר ולפעמיים כבר מרוב עייפות שלי והיא לא מפסיקה אני צועקת וגם מרביצה לה ברגל ,ביד, סיטואציה לא נעימה לי. לפעמיים אני תוך כדי אומרת לה די מתוקה בואי ומלטפת אותה מחבקת אותה. אבל מה קורה פה מה עושים באמת בסיטואציה הנ"ל. פרט לתשובה אשמח גם לשמות של מקומות שיש בהם עזרה להורים עם ילדים במחירים לא מופקעים. (דבר אחד חשוב ששכחתי לציין שאני באמצע הריון והיא יודעת, שזה בטוח משפיע אבל בכל זאת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת איך להתנהג איתה - תגובה
סמדר ריינר18/07/2011שלום עדי,
נראה לי שחשוב שתפנו לטיפול דיאדי,(טיפול שמשלב הורה-ילד ביחד) את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלךולבדוק אם ניתן שם טיפול כזה, המחיר שם אמור להיות זול או בחינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)