התפרצות זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התפרצות זעם
    אור
    18/07/2011

הילדה שלי בת 4 והיא ילדה תוססת ואנרגטית, רגישה אך יודעת לכעוס כשרוצה.
    בבית היא ילדה שאחרי הגן הולכת לנוח צהריים, אתמול לא נתתי לה לישון בהמלצת אחותי שאחר כך הולכת לישון מאוד מאוחר כי מחכה לאבא שלה בסביבות 11 או 12 יכולה לישון.
    אתמול היה לה רצון לזרוק עליי כסא קטן שלה אחרי שהערתי לה שצירה על השולחן של המחשב,כשאחותי באה לבקר איתה ובת שלי אוהבת אותה מאוד מאוד,כשהיא היתה צריכה ללכת ורצתה לתת לה נשיקת ליליה טוב, תפסה לה את השיער בחוזקה ולא עזבה, היא ממש כעסה על אחותי ואין לי מושג למה כול כך.
    דיברתי עם הילדה שלי אמרה שבגן רבה עם 3 בנות אחת משכה לה בחוזקה את השיער, אולי זה מסביר קצת, דיברתי עם הגננת והיא אמרה שככה זה ילדים בגן,ואמרה לי שהתגובה שלי חשובה, אני חושבת שזה חמור ,וזה פעם ראשונה שמגיבה ככה כלפיי או אחותי אנשים שאוהבים אותה ומבוגרים.
    חשוב לציין שאני בחודש 8 מתקדם, אולי זה גם קשור ,תנו לי הדרכה או דעתכן, אודה לכן מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרצות זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרצות זעם - תגובה

נעמה סבג שמש
    19/07/2011

שלום אור,

אין ספק שלימוד התנהגות מגיע גם מהגן, וההריון המתקדם לא תורם לביתך.

בכל מקרה, התגובה שלך צריכה להיות ברורה ונחרצת: אצלנו בבית לא מושכים בשיער.
    הילדה צריכה ללמוד שכאשר ישנה כזאת התנהגות, הי מיד תיכנס לחדרה להרגע.

כדאי גם בר יתה על הדברים ולהבהיר לה מה החוקים והכללים בבית ומה היא תפסיד מכל התנהגות.

נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
    יועצת ומנחת הורים
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו