מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מהצגותסיוון19/07/2011
אמא לבת 3.10, מגיל שנתיים הולכת להצגות, נהנית, סובלנית,עד כדי כך שחברותי "קינאו" בי איך היא בגיל קטן כ"כ יושבת מהתחלת ההצגה/מופע עד הסוף. לפני חצי שנה היינו בפסטיגל, נבהלה שם ממשהו וביקשה לצאת, שבוע אחרי בערך היינו בעוד הצגה והיא נהנתה והכל היה תקין. אח"כ היתה לה הצגה מהגן, וכשבאתי לקחת אותה מהגן הגננת שאלה אותי אם היא מפחדת מהצגות- מה שהפתיע אותי ואמרתי שממש לא- כי עד אז היא הלכה איתי בלי בעיה,בהצגה הבאה מהגן-מס' חודשים אחרי הצטרפתי כהורה מלווה וחשבתי שבזה נפתור את הבעיה,אך היא סירבה בתוקף ובכתה עד שישבנו בחוץ עד סוף ההצגה. אני מנסה כל פעם מחדש לקחת אותה כדי להתמודד- השאלה היא אם אני לא עושה יותר נזק.(דרך אגב, גם ממפעילים בימי הולדת והצגות בקניון לא רק באולמות חשוכים) היא פיתחה פחדה. השאלה שלי היא האם להמשיך לקחת אותה כדי שתתמודד (כי הרי כבר ראתה במשך שנתיים הצגות בלי בעיה),או להניח לה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהצגות - תגובה
נעמה סבג שמש19/07/2011סיון שלום,
זה עניין של גישה.
בעיניי אין טעם ללחוץ ויש להניח מעט לנושא. אם יש הצגה בגן, לתת לה זכות בחירה אם להיות או לא.
אם תדברו איתה על הנושא כדאי מאד לספר סיפור על ילד שהלך להצגות ולאר מה קרה לו באחת מהן.
כשמדברים על מישהו אחר, יותר קל להתמודד.
בכל מקרה, גם עם זה הייתי מחכה. יכול להיות שאפילו לבד תרצה לחזור ולראות הצגות. זה הפך להיות issue וחבל.
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
יועצת ומנחת הורים
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מהצגות - תגובה
ליאת גרוס19/07/2011שלום סיוון.
נראה לי שבגיל זה כדאי להפסיק ללחוץ. תציעו לה אך אם מסרבת תעזבו. סביר שכשתגדל קצת זה יעבור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)