בני בן פחות מ 3 שואל על אביו שעזב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן פחות מ 3 שואל על אביו שעזב
    דידי
    20/07/2011

שלום בני בן שנתיים ועשרה חודשים,כשהיה בן שבוע אני ואביו התגרשנו. אבא שלו היה מגיע לפרקים,נכנס ויוצא מחייו וכיום מזה 4 חודשים אין זכר אליו,לא מגיע לא מתקשר ובני שואל עליו בלי סוף ואפילו שומר לו אוכל וצלחת ומדמה כאילו הוא איתנו בשולחן ומספר לי שהוא הגיבור של אבא שלו.אם וכשאביו מגיע הוא עושה את זה בעל כורחו ללא שום רגש או עניין.אביו אדם לא יציב שקשה לו מאוד אם בכלל להתחבר לבני. כל פעם שהוא שואל אותי משהו בי מת עם השאלה,אני כואבת את זה יחד איתו כל יום.אגב מעולם לא הכנסתי גבר זר לחיינו הגברים בחיי בני הם אבי ואחי.
    לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן פחות מ 3 שואל על אביו שעזב - תגובה

סמדר ריינר
    21/07/2011

שלום דידי,
    אכן כואב ונוגע ללב. לא הבנתי מה שאלתך, האם את שואלת מה לעשות? מה להגיד? אני חושבת שכרגע אין הרבה מה לעשות, מלבד להיות איתו בכאב שלו, אפשר להגיד לו שאת יודעת שהוא עצוב בגלל שהוא אוהב את אבא ורוצה לראות אותו יותר. באופן הזה את נותנת מילים לתחושות שלו, והוא יכול להרגיש פחות לבד ויותר מובן.
    אולי כדאי שבהמשך תיצרו קשרים עם משפחות דומות, אולי דרך אתר הל"ב, שם תוכלו להיפגש עם עוד ילדים עם כאב דומה, זה מפחית מתחושת החריגות ונותן אפשרות להיות עם משפחות שמבינות במה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו