מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן פחות מ 3 שואל על אביו שעזבדידי20/07/2011
שלום בני בן שנתיים ועשרה חודשים,כשהיה בן שבוע אני ואביו התגרשנו. אבא שלו היה מגיע לפרקים,נכנס ויוצא מחייו וכיום מזה 4 חודשים אין זכר אליו,לא מגיע לא מתקשר ובני שואל עליו בלי סוף ואפילו שומר לו אוכל וצלחת ומדמה כאילו הוא איתנו בשולחן ומספר לי שהוא הגיבור של אבא שלו.אם וכשאביו מגיע הוא עושה את זה בעל כורחו ללא שום רגש או עניין.אביו אדם לא יציב שקשה לו מאוד אם בכלל להתחבר לבני. כל פעם שהוא שואל אותי משהו בי מת עם השאלה,אני כואבת את זה יחד איתו כל יום.אגב מעולם לא הכנסתי גבר זר לחיינו הגברים בחיי בני הם אבי ואחי.
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן פחות מ 3 שואל על אביו שעזב - תגובה
סמדר ריינר21/07/2011שלום דידי,
אכן כואב ונוגע ללב. לא הבנתי מה שאלתך, האם את שואלת מה לעשות? מה להגיד? אני חושבת שכרגע אין הרבה מה לעשות, מלבד להיות איתו בכאב שלו, אפשר להגיד לו שאת יודעת שהוא עצוב בגלל שהוא אוהב את אבא ורוצה לראות אותו יותר. באופן הזה את נותנת מילים לתחושות שלו, והוא יכול להרגיש פחות לבד ויותר מובן.
אולי כדאי שבהמשך תיצרו קשרים עם משפחות דומות, אולי דרך אתר הל"ב, שם תוכלו להיפגש עם עוד ילדים עם כאב דומה, זה מפחית מתחושת החריגות ונותן אפשרות להיות עם משפחות שמבינות במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)