טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילדה שלי בת 5.5 כשחברה מגיעה אלינו הביתה היא למדה שאם היא מחזיקה משחק והילדה השנייה רוצה אז היא נילחמת ואומרת שזה שלה וזה דבר שלא היה לה פעם התחילה להיות רכושנית כלפי הדברים שלה אז אני מסבירה לה שאם היא מארחת חברה אז היא צריכה לשתף אותה במשחקים ז היא אומרת אמא למה שאני נמצאת אצל חברות הם גם עושות לי ככה איך גם מסבירים לה שכביכול היא לא יוצאת לוזרית כשאני אומרת לה לשתף ולתת משחקים ? {ככה היא הרגישה כשאמרתי לה לתת משחק והיא בכתה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גל, רכושנות בגיל הזה היא טבעית. בתך צודקת שכך מתנהגות גם חברותיה. אני ממליצה לך לא להתערב בזה, היא לבד תשתנה יחד עם שאר הילדים בגיל שלה. אם היא לא סובלת מבעיה חברתית, ולא רוצים לבוא אליה או לשחק איתה - כדאי להניח לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד