טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בני בן 10 חודשים.,תינוק מפותח וחברותי. אנחנו מבלים המון בגינה ציבורית ועולה שאלה מה לעשות כאשר הוא חוטף צעצועים וכאשר חוטפים לו? עד עכישו לא התערבתי וכאשר לקחו לו צעצוע מהיד לא עשיתי כלום ולהפך.אני מאמינה שהוא צריך להתסדר ואני תמיד שם לצידו- כמובן שזה קורה עם בני גילו, במצב בו יש ילדים גדולים יותר ( בני שלוש+) שחוטפים לו צעצוע אני עוזרת לו ולהפך הם גם לא מוכנים שהוא יקח משלהם. אשמח לתגובה והסבר מה נכון לעשות. תודה עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עדי, ילד בן 10 חודשים הוא קטן מדי מכדי לא להתערב. הוא לא יכול בגיל הזה להסתדר לבד, וכשאת מניחה לו לעשות זאת, את בעצם מניחה לפתחו אתגר גדול מדי ולא מותאם לגיל. זה לא אומר בהכרח שחייבים בכל דבר להתערב, צריך לחכות קודם ולראות, האם הוא במצוקה, ואז לנסות לנחם אותו ולהראות לו דברים חלופיים שניתן לעשות אם המשחק שהוא מעוניין בו תפוס וכו', וכן לכוון אותו כשהוא חוטף לאחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד