למה דילגו על השאלה מלפני שבועיים???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה דילגו על השאלה מלפני שבועיים???
    א.א
    23/07/2011

שלום. בננו השני בן 8.5 שנים. ילד מדהים עם יכולות נהדרות בהמון תחומים, חכם מאד ויש לו קסם מיוחד מהרגע שנולד. אבל...הוא רגיש מאד, (לטוב ולרע) ונפגע מאד מהר. חוץ מזה, הוא מתקשה הרבה פעמים להיפתח ולהסביר מה עובר עליו, (ולא בגלל בעיית שפה, השפה שלו מעל לממוצע) וכשזה קורה, הוא נסגר ומתחיל בהתנהגויות לא נעימות, לפעמים תוך הבעה (לא מילולית) של כעס ולפעמים ב"ליצנות" מרגיזה (ולפעמים "משתבלל" ולא מוכן לתקשר עם אף אחד). בדר"כ מלווה גם בחוצפות ובדיבורים לא יפים. אני מרגישה שאני כל היום הולכת "על ביצים", נזהרת לא להכנס למאבקי כח כי זה לא עוזר אבל מצד שני א"א כל היום לרחם ולדבר איתו ולוותר...כי גם זה עוזר רק לטווח קצר.
    אני קצת אובדת עצות ואשמח לעצה טובה...תודה.
    (להשלמת התמונה: אחיו הבכור בן 9.5, אח נוסף בן 6 ואח נוסף בן 9 חודשים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו על השאלה מלפני שבועיים??? - תגובה

סמדר ריינר
    24/07/2011

שלום לך,
    יש גם דרך באמצע בין לכעוס ולהיכנס למאבקי כוח לבין לרחם ולוותר.ייתכן שאת עוברת מקיצוניות אחת לשניה וזה גם לא עיקבי וגם לא יעיל. קשה להסביר לך באופן מוחשי ללא דוגמאות כי הבאת רק תאור כללי. בכל אופן נשמע לי לפי חומרת המצוקה שאת מתארת שכדאי שתפנו להדרכת הורים מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו