מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה דילגו על השאלה מלפני שבועיים???א.א23/07/2011
שלום. בננו השני בן 8.5 שנים. ילד מדהים עם יכולות נהדרות בהמון תחומים, חכם מאד ויש לו קסם מיוחד מהרגע שנולד. אבל...הוא רגיש מאד, (לטוב ולרע) ונפגע מאד מהר. חוץ מזה, הוא מתקשה הרבה פעמים להיפתח ולהסביר מה עובר עליו, (ולא בגלל בעיית שפה, השפה שלו מעל לממוצע) וכשזה קורה, הוא נסגר ומתחיל בהתנהגויות לא נעימות, לפעמים תוך הבעה (לא מילולית) של כעס ולפעמים ב"ליצנות" מרגיזה (ולפעמים "משתבלל" ולא מוכן לתקשר עם אף אחד). בדר"כ מלווה גם בחוצפות ובדיבורים לא יפים. אני מרגישה שאני כל היום הולכת "על ביצים", נזהרת לא להכנס למאבקי כח כי זה לא עוזר אבל מצד שני א"א כל היום לרחם ולדבר איתו ולוותר...כי גם זה עוזר רק לטווח קצר.
אני קצת אובדת עצות ואשמח לעצה טובה...תודה.
(להשלמת התמונה: אחיו הבכור בן 9.5, אח נוסף בן 6 ואח נוסף בן 9 חודשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה מלפני שבועיים??? - תגובה
סמדר ריינר24/07/2011שלום לך,
יש גם דרך באמצע בין לכעוס ולהיכנס למאבקי כוח לבין לרחם ולוותר.ייתכן שאת עוברת מקיצוניות אחת לשניה וזה גם לא עיקבי וגם לא יעיל. קשה להסביר לך באופן מוחשי ללא דוגמאות כי הבאת רק תאור כללי. בכל אופן נשמע לי לפי חומרת המצוקה שאת מתארת שכדאי שתפנו להדרכת הורים מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)