כניסה ראשונה לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כניסה ראשונה לגן
    גל
    24/07/2011

שלום רב
    בתי בת שנתיים ו 8 נכנסת לגן בפעם ראשונה, היא שמאוד קשה לה שינויים ולא הייתה עד עכשיו עם אנשים זרים פרט לאנשים מצומצים במשפחה אמא שי אחותי וגם זה שקשה מאוד להשאיר אותה. אני נמצאת איתה אצל קלניאית תקשורת וברפוי בעיסוק כנראה שיש לה בעית תקשורת לא הוגדה כ פי די די עדיין בספטמבר היא תלך לגן של חינוך מיוחד השאלה היא בזמן הנותר איך אני מעבירה לה את המסר שהיא הולכת לגן ואיך ומה אני צריכה לעשות כדי להקל עליה את הכניסה לגן להפחית לה את השוק נראה לי לא הגיוני להכניס אותה יום אחד לגן ככה מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה ולהכין אותה לגן. שוב אני יציין שהיא מאוד רגישה לרעשים חזיקים כמו צפירה קדיחה וכו מאוד מאוד מפחדת, רגילה לדברים קבועים וקשה לה לשנות אותם וכו.

אשמח לקבל קצת הכוונה כיצד לעזור לה לקבל את השינוי הגדול של גן.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה ראשונה לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה ראשונה לגן - תגובה

סמדר ריינר
    24/07/2011

שלום גל,
    אפשר להסביר לה בצורה מוחשית, לתאר לה את הגן,את סדר היום (קמים בבוקר מתלבשים והולכים עם אמא לגן ושם נשארים ומשחקים וכו'...) וכמובן לבדוק אפשרות לבקר בגן עוד בקיץ, להיפגש עם הגננת כשאין עוד ילדים. וכו'. גם בתחילת השנה בדרך כלל לא באים ומשאירים את הילדה וזהו, אלא יש תהליך כניסה הדרגתי, שבו את תהיי איתה בהתחלה, לא מייד מתחילים מיום מלא וכו'. כמו כן בגן חינוך מיוחד יש צוות טיפולי כולל פסיכולוגית שיוכלו לסייע לך ולה בקשיי הקליטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו