טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר ממש מיואשת אני כבר לא יודעת מה לעשות הבת שלי בת 5 עוד 3 חודשים והיא עדיין עושה פיפי בתחתונים (היא עושה בשירותים אבל מתי שהיא משחקת או עסוקה היא עושה בתחתונים) היום היא חזרה מהקיטנה עם 3 החלפות מה עושים יש טיפול לזה, יש היזשהו בדיקה (חוץ מבדיקת שטן כי עשינו לה) גדולה יותר מעמיקה יותר מה? מה עושים? תודה מראש מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיטל, לגבי בדיקות כדאי לשאול רופא ולא פורום פסיכולוגי. אם היא נגמלה בלילה והבעיה היא רק ביום, כנראה שהבעיה היא לא רפואית אלא פסיכולוגית, וכדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי יותר מעמיק כדי לבדוק מה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד