פסיכולוג ילדים או קליני ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג ילדים או קליני ?
    קרן
    25/07/2011

שלום יש לי בן בן שנתיים עם הפרעות אכילה ושינה. הופניתי ע"י רופא המשפחה לפסיכולוג הוא חושב שזאת תוצאה של בעיה מסוימת.
    האם לפנות לפסיכולוג ילדים או פסיכולוג קליני, מה ההבדל?
    כיצד אני בוחרת מתוך רשימה ארוכה. הענין הזה הוא כבר זמן רב ואני מעוניינת לקבל טיפול נכון לבני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוג ילדים או קליני ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג ילדים או קליני ? - תגובה

סמדר ריינר
    25/07/2011

שלום קרן,
    אין דבר כזה פסיכולוג ילדים, יש פסיכולוג קליני שסיים קלינית של הילד. יש גם מטפלים באומנות וגם פסיכותרפיסטים שסיימו הכשרה עמוקה ארוכה בבריאות ההנפש ובמסדות מוכרים.
    בילדים בני שנתיים לא מטפלים בדרך כלל בטיפול פסיכולוגי אלא גם בהדרכת הורים, ואת זה בנוסף לרשימה שציינתי עושים גם פסיכולוגים חינוכיים וגם התפחותיים.
    אני ממליצה לך לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים או אם את גרה באיזור המרכז, אז ליחידת אם-תינוק באיכילוב או למרפאת גיל הינקות של קופת חולים כללית ברחוב אורלנסקי בפתח תקווה, למיטב ידיעתי מקבלים שם גם פונים מקופות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו