בעיות רגשיות ואלימות מצד בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות ואלימות מצד בת 6
    שרון
    26/07/2011

בתי בת ה-6 הינה האמצעית מבין שלושה נוטה להתקפות זעם לעיתים קרובות מאז שאחיה בן השנתיים הגיע לעולם.
    לאחרונה, המצב הסלים והיא יוצאת באמצע החוגים שלה מבלי להתייחס למדריכים משום שדיברו אליה לא יפה, לדבריה, טוענת כי אנחנו נגדה, מפלים אותה וכיוצ"ב והדבר רחוק מלהיות כך במציאות. לצערי זוהי תחושתה.
    היא רגישה מאוד ועקשנית והדבר ידוע לי, אך מאידך היא צריכה לדעת את גבולותיה, מה אסור ומה מותר ולדעת להביע עצמה ללא צעקות.
    אני ובעלי מעונינים לגשת לטיפול עימה כמה שיותר מהר.
    שאלתנו, מה הסיבות להתנהגותה שנמשכת כבר זמן רב, האם טיפול יעיב על מצבה ויאדיר את מצבי הרוח או להפך.
    תודה על תשובתכם ואשמח על הפניה למטפל/ת מצוין/ת באזור חיפה והקריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות ואלימות מצד בת 6 - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    27/07/2011

שרון שלום,
    קשה לדעת מה מטריד ומעציב את הבת שלך, אבל כנראה שזה לא קשור רק באחיה, שכן עברו כבר שנתיים מאז שנולד. כדאי מאוד לפנות להתייעצות, במיוחד אם הילדה הולכת לכיתה א'. אפשר להתייעץ עם פסיכולוגית הגן/בי"ס איזו מסגרת יש באיזורכם. כמו כן, ידוע לי שיש תחנה לטיפול בילד ובמשפחה בחיפה, של משרד הבריאות, וגם זה מקום אפשרי להתחיל. בהצלחה!
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו