מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אני אמורה להגיב?מיכל26/07/2011
הילדה הבכורה שלי בת כמעט 6 עולה לכיתה א'.
בשנה האחרונה היא הפכה מילדה נוחה לילדה עם התנהגויות אמממ... איך להגיד... קצת מעצבנות...
כמעט שום דבר לא מעניין אותה חוץ מחברות, היא מתחצפת אלינו יותר מבעבר ונרגנת, נראה כאילו מתחילה להתגבש התנהגות טינאייג'רית טיפוסית...
חיקוי של חברות מהגן...
השאלה שלי היא דווקא לגבי היחס שלי כלפיה - האם עלי להתעלם מחוסר ההתעניינות שלה בדברים (מה שמשגע אותי)?
איך אני אמורה להגיב לשינוי (הלא קיצוני אך עדיין מעיק) בהתנהגות שלה כלפינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שההתנהגות שלה השתנתה
ד''ר שירי שדה שרביט27/07/2011מיכל שלום,
כדאי להבין קודם מה עובר על הבת שלך ומדוע התנהגותה השתנתה. ההתנהגות שאת מתארת אינה תואמת את הגיל, ומבטאת קושי ומצוקה. רק לאחר שתביני מה עובר עליה ומה הסיבה לכעסים הללו, ניתן יהיה לחשוב כיצד להגיב באופן תואם יותר. אפשר להתחיל בלשוחח עמה על העניין בצורה פתוחה ולא מבקרת. למשל לעשות איזו פעילות עם ההורים לבד, ובמסגרתה לדבר איתה. יכול להיות שמעבר לדברים שמטרידים אותה, היא גם גילתה שהתחצפות ואי התעניינות במה שמעניין אתכם, כן מפעילים אתכם. ואז כדאי לנסות להגיב באופן יותר שקול ולא להראות לה את ההשפעה שלה עליכם
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)