איך אני אמורה להגיב?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אני אמורה להגיב?
    מיכל
    26/07/2011

הילדה הבכורה שלי בת כמעט 6 עולה לכיתה א'.
    בשנה האחרונה היא הפכה מילדה נוחה לילדה עם התנהגויות אמממ... איך להגיד... קצת מעצבנות...
    כמעט שום דבר לא מעניין אותה חוץ מחברות, היא מתחצפת אלינו יותר מבעבר ונרגנת, נראה כאילו מתחילה להתגבש התנהגות טינאייג'רית טיפוסית...
    חיקוי של חברות מהגן...

השאלה שלי היא דווקא לגבי היחס שלי כלפיה - האם עלי להתעלם מחוסר ההתעניינות שלה בדברים (מה שמשגע אותי)?
    איך אני אמורה להגיב לשינוי (הלא קיצוני אך עדיין מעיק) בהתנהגות שלה כלפינו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני אמורה להגיב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שההתנהגות שלה השתנתה

ד''ר שירי שדה שרביט
    27/07/2011

מיכל שלום,
    כדאי להבין קודם מה עובר על הבת שלך ומדוע התנהגותה השתנתה. ההתנהגות שאת מתארת אינה תואמת את הגיל, ומבטאת קושי ומצוקה. רק לאחר שתביני מה עובר עליה ומה הסיבה לכעסים הללו, ניתן יהיה לחשוב כיצד להגיב באופן תואם יותר. אפשר להתחיל בלשוחח עמה על העניין בצורה פתוחה ולא מבקרת. למשל לעשות איזו פעילות עם ההורים לבד, ובמסגרתה לדבר איתה. יכול להיות שמעבר לדברים שמטרידים אותה, היא גם גילתה שהתחצפות ואי התעניינות במה שמעניין אתכם, כן מפעילים אתכם. ואז כדאי לנסות להגיב באופן יותר שקול ולא להראות לה את ההשפעה שלה עליכם
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו