ילד בן 6 שמאוהב באמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 שמאוהב באמא
    ענת
    26/07/2011

שלום,
    בני בן ה-6 תמיד היה מאד קשור אלי, אהב את קרבתי הפיזית אליו מאז שנולד.
    בתקופה אחרונה (ובעיקר בחודש האחרון) הוא מרגיש צורך בכל הזדמנות לגעת לי בחזה. מאז שהתחיל עם הנושא הפסקתי להתפשט לידו, אך הוא בכל הזדמנות נוגע בחזה מעל החולצה, מנסה ללטף.
    בעלי ואני מסבירים לו שזה לא נעים לי, וכפי שהוא לא היה רוצה שיגעו בגופו בלי רשותו כך גם אני לא רוצה. כל הסבר לא עוזר ולפעמים אני מגיעה למצב של צעקות כי זה הופך למטרד.
    הנושא מאד מעסיק אותו והוא מדבר ושר לעצמו שהוא אוהב את הציצי של אמא. לאחרונה הוא הבין שזה משהו אסור ואני שומעת אותו אומר לעצמו "אסור לי לגעת בציצי של אמא" ונוגע לא נוגע....
    אשמח לשמוע עצות כיצד להסביר לו ולמעשה לגרום לו להפסיק עם האובססיה הזאת, כי זה ממש אובססיה (בימים שאני בבית מהרגע שחוזרת מהעבודה ועד שהוא הולך לישון, במידה ואין אצלו חבר זה מעסיק אותו).
    תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6 שמאוהב באמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 שמאוהב באמא - תגובה

סמדר ריינר
    27/07/2011

שלום ענת,
    את צודקת שאת מודאגת. זה לא עניין של מאוהבות באמא. יש כאן עניין יותר מורכב שדורש פנייה מסודרת לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו