ילד בן 4 וחצי,אשמח לתשובה מהירה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 וחצי,אשמח לתשובה מהירה.
    אליזה
    26/07/2011

שלום ,יש לי 4 ילדים,שתי בנות,שני בנים,בני(ממוקם שלישי),בן 4 וחצי,ילד מקסים,ועדין.
    היום נשאר אצל אחותי לכמה שעות,מסתבר שהוא הציע לבתה בת ה-5,לשחק משחק, ששניהם יורידו את התחתונים והיא תשב עליו!מסתבר שבתה הגדולה יותר שמעה אותם ורצה לדווח לה.אחותי כעסה על שניהם נורא.בבית ניסיתי לשוחח עם בני ושאלתי אותו לפשר המשחק,כי אני באמת לא מבינה מהיכן זה מגיע,אין לנו טלויזיה בבית,הוא לומד בגן דתי,ועניין הצניעות מובן לו.הוא טוען שזה בא לו מהראש הוא לא שיחק קודם את המשחק הזה,אני צריכה לדאוג?זה נורמלי?מה כדאי לעשות?אני מפחדת ששנה הבאה הוא יציע לאחת הבנות לשחק בגן!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 וחצי,אשמח לתשובה מהירה. - תגובה

סמדר ריינר
    27/07/2011

שלום אליזה,
    כרגע עדיין אין בהכרח צורך לדאוג. אלא רק להסביר בקור רוח שזה אסור. עם זאת, כדאי להששתדל לא להעברי מסר שעצם הסקרנות המינית היא אסורה. אפשר לרכוש שחנות ספרים ספר שמיועד לילדים בגיל הזה ומסביר על בנים ובנות ועל הגעת ילדים לעולם, ולתת הסבר מסודר. אם הדברים חוזרים למרות שהסברתם והבהרתם את העניין, אז יהיה צורך לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו