פחדים אצל ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים אצל ילד בן 4
    נטלי
    27/07/2011

הבן שלי בן 4.5 מפחד מהרבה דברים כמו חושך , כלבים . אבל הכי משונה הוא הפחד שלו לראות טלוויזיה לבד . הוא מוכן לראות תוכניות לילדים אם יושבים אתו , ברגע שאני קמה הוא גם קם מייד ומבקש לכבות את הטלוויזיה . ניסינו לעניין אותו בדיסקים אפילו קנינו לו די.וי.ד. נייד כדי שייראה לבד סרטים או תוכניות שהוא אוהב . זה לא עבד בינתיים. איך צריך לנהוג האם להבטיח לו פרסים אם הוא מתגבר על הפחד ?
    יש לציין שהוא ילד שלישי במשפחה , ילד מקסים , אהוב , חכם מאוד , מתבטא מאוד יפה ומעבר לגילו , ילד חברותי .
    השנה השתתף בחוג קראטה כדי לחזק לו את הביטחון העצמי . כל השנה הוא נכנס לחוג בשמחה ומאוד נהנה . לפני כחודש וחצי חל שינוי ולא היה מוכן להיכנס . כל שבוע ניסינו לשכנע אותו , לפעמיים נכנס ולפעמים לא .
    האם לוותר לו על החוג ? האם צריך לשכנע אותו להשתתף ?
    אני רוצה להוסיף שבהרבה מצבים כשהוא לא מוכן לעשות משהוא מסויים ההוא מגיב במשפט " אני רעב , אני צמא , אני עייף " כדי להתחמק.
    אשמח לקבל עצות .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים אצל ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים אצל ילד בן 4 - תגובה

סמדר ריינר
    27/07/2011

שלום טלי,
    אנא פני לעמודת שאלות נפצות לתשובה העוסקת בפחדי ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו