בעיות רגשיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות
    שירי
    27/07/2011

יש לי בילדה ת 9 (בכורה לשתי אחיות ), עד לפני כחצי שנה היתה עם ביטחון עצמי , מוקפת בחברות , מזמינה והולכת לחברות אחר הצהריים , התחלתי להרגיש שפתאום היא נמנעת מללכת ולהזמין חברות , ולרוב הולכת רק אם מתקשרים ומזמינים אותה , אינה יוזמת מפגשים. היא נהגה להופיע בבי"ס , בסיום חוגים ובהזדמנויות שונות , אלא שפתאום הפסיקה וגם כשהתכוננה והיתה אמורה להופיע (גם אם זה רק בפני החברות שלה ) "תופסת רגליים קרות " ומוותרת . אני מרגישה שהביטחון העצמי שלה הולך ויורד , היא מעדיפה להישאר בבית , וכשכבר היא מחליטה לצאת לפעילויות חברתיות , בכולן , היא נוהגת להתקשר אלי ולאמר שמשעמם לה, כואב לה, אין לה עם מי לשחק תוך כדי בכי ובקשה שאני אגיע לקחת אותה . היה אירוע שבו היא חילקה הזמנות ליום ההולדת שלה ובמהלכו היא התקשרה אלי ואמרה לי " נראה לי שאף אחד לא יכול לבוא ליום הולדת שלי" מיותר לציין שכולם הגיעו ושמחו לחגוג איתה .לציין שהחברות שלה אוהבות אותה , אולם ההסתגרות שלה מרחיקה אותן ממנה . כמו כן ביום ההורים בסוף השנה המורה שלה אמרה " שהיא ילדה מדהימה , טובה , אפילו יותר מדי טוה " ללא מרפקים" . אני אובדת עצות ולא יודעת איך לעזור לה ולמנוע התדרדרות במצבה הרגשי .חשבתי לקחת אותה לטיפול פסיכולוגי או אחר שיכול להתאים לה . אודה להמלצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות רגשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות - תגובה

סמדר ריינר
    27/07/2011

שלום שירי,
    לא תארת שום פרטים על המשפחה, או על אירועים שקרו לאחרונה שואלי קשורים לשינוי בהתנהגותה ולכן קשה במאת לעזור לכם דרך הפורום. אני מסכימה איתך שכדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי, ואני ממליצה לעשות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות

שרי
    27/07/2011

יש לנו 3 בנות , 6, 7.5, 9 . שנינו עובדים בעבודה קבועה , משפחה מלוכדת , עם ארוחות משפחתיות , מטיילים הרבה ומשתדלים לדבר על הכל גם עם הבנות . לא קרה שום שינוי במשפחה , לציין שהסבא חלה לפני כשלושה חודשים בסרטן , הסברנו לה מהי המחלה ומהו הטיפול בה . היא בתחילה בכתה , אולם לסבא אין תופעות פיזיות בעקבות הטיפול ולכן לכאורה אינה רואה שינויים בו .כמו כן השינוי בהתנהגותה החל לפני כחצי שנה , כך שלי לא נראה קשר בין המקרים . אנחנו מנסים לחשוב מה מקור השינוי בהתנהגותה , אבל לא מצליחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות - תגובה

סמדר ריינר
    28/07/2011

שלום שרי,
    אם כך אז אכן כדאי שתפנו לטיפול כדי לנסות להבין יותר לעומק מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו