טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קייטנת יולי מסתיימת היום בגן של הילדה שלי בת 5 שאלתי אותה אם היא מעוננינת שאני ארשום אותה לעוד קייטנה (לא באותו מקום אם ילדים אחרים) או שהיא רוצה להשאר איתי בבית (אני לא עובדת ואחותה הקטנה בת שנתיים בגן )
היא אמרה שהיא רוצה קייטנה האם זה לא מוגזם לרשום אותה לעוד קייטנה?????????
יש לציין שבקייטנה הנוכחית היא מאוד נהנתה ותמיד שבאתי לאסוף אותה מהקייטנה היא לא רצתה ללכת (הייתי באה כמעט אחרונה ) היא תמיד אומרת לי שבביתץ משעמם לה למרות שאני משחקת איתה בבית בקייטנה לא כל כך נפגשנו עם חברים מהגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לי, למה את חושבת שזה מוגזם? מאיזו בחינה? לי זה לא נראה מוגזם בכלל. מה שמוגזם זה אורכו של החופש הגדול:-) אל תדאגי, יהיה לך מספיק זמן לבלות איתה בבית גם אחרי שתיגמר הקייטנה. מה גם שזה בעייתי אחרי ששאלת אותה והיא הבינה שזו בחירה להגיד לה שבעצם אין בחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד