הקפצתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקפצתי
    שירה
    28/07/2011

שלום!
    ביתי בת 5.5 ילדה עצמאית חברותית שמחה ומקסימה, אומרת לי בעצבכל יום שאני באה לאסוף אותה מהקייטנה שהיא התגעגעה אלי מאוד היום, ואף בכתה מגעגועים אלי בלי שיראו.
    אני מנסה להראות בטוחה ואומרת לה שגם אני מאוד התגעגעתי ואני גאה בה שהיא גם התגעגעה התגברה על הגעגועים וגם הצליחה להנות מאוד ולעשות גם כיף.

התשובה כנראה לא ממש מספקת כי היא ממשיכה לומר שהיא התגעגעה וממש לא נותנת לי לזוז מקרבתה ומראה לי בכל דקה נתונה שהיא אוהבת אותי אהבה עזה ומתגעגעת מאוד לאמא שהיא ככ אוהבת.

האם יש משהו שאוכל לומר לה על מנת לחזקה ברגעי הגעגוע הפחות נעימים כשאנחנו רחוקות?
    אשמח לדעת מה דעתך בנושא
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפצתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפצתי - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    30/07/2011

שירה שלום,
    פעמים רבות לילדים קשה יותר בקייטנה ביחס למהלך הרגיל בגן. כדאי לבדוק גם עם הילדה וגם עם הצוות מה קורה שם ואיך היא מרגישה במשך היום. ייתכן שמה שהילדה אומרת מעיד על ההתרחשות בקייטנה. השאלה מדוע בתך מוצאת את עצמה בוכה ולא יכולה לשתף זאת עם אף אדם, לא מהצוות ולא מחבריה. אם בתך במהלך השנה לא התנהגה כך, אז עדיף לנסות לפתור את הבעיה האמיתית שקורית, ולא לעזור לה להתמודד עם משהו אמיתי וקשה שאולי ניתן לשפרו.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו