אובססיה לאמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיה לאמא
    אנונימית
    28/07/2011

שלום,
    הבת שלי היא בת 10.5 חודשים. נכון לתקופה זו נמצאת בבית עם מטפלת.
    בזמן אחרון פיתחה התנהגות חדשה. היא מתנהגת מאוד יפה עם המטפלת ועם אבא שלה. איך שהיא רואה אותי היא הופכת להיות נודניקית, רוצה אותי כל הזמן לידה, זוחלת אליי ומחזיקה אותי ברגל, לא נותנת לי להתרחק.
    להרדים אותה אני לא יכולה בכלל, כי היא צורחת ורוצה שארים אותה ולכן אבא שלה מרדים אותה (בהצלחה ובקלות).

אני מבינה שאולי אני חסרה לה, כי אני עובדת משרה מלאה וחוזרת הביתה רק בערב.... אבל גם אבא שלה עובד אפילו יותר ממני והיא רואה אותו פחות מאשר אותי והיא לא מתנהגת אליו ככה.
    אני משתדלת לתת לה תשומת לב, חום ואהבה, מחבקת ומנשקת הרבה, מדברת איתה ושרה לה. אני חייבת להודות שאין לי הרבה זמן איתה ביממה. אולי חצי שעה בבוקר ושעתיים בערב.
    האם ההתנהגות הזאת היא סימן למשהו שאני לא מבינה ? האם אני עושה משהו לא בסדר?
    אנחנו לא מצליחים להבין את התופעה זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה לאמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה לאמא - תגובה

סמדר ריינר
    29/07/2011

שלום לך,
    אכן את חסרה לה. יכול להיות שאת חסרה לה יותר מאביה, כיוון שבכל אופן הטיפול האימהי בגילאים האלה הוא בדרך כלל יותר הדוק, יכול להיות שאת הנקת אותה, היית איתה בבית בחופשת לידה, היא מכירה אחרת את הריח שלך, את הקול שלך, וקשורה אלייך וזקוקה לך באופן אחר מלאביה. בכל אופן, לילדה כל כך קטנה כששני ההורים נמצאים איתה כל כך מעט ביממה זה קשה ולא מומלץ. אם יש לכם אפשרות לתאם באופן כלשהו את שעות העבודה שלכם, כך שבעלך נניח יהיה איתה עד יותר מאוחר בבוקר ואת תתחילי יותר מוקדם לעבוד ותחזרי יותר מוקדם אחה"צ או אם למישהו מכם יש אפשרות להוריד באחוזי המשרה בשנה הקרובה, זה עדיף.
    ודרך אגב,
    בגיל הזה זה לא נקרא אובססיה לאמא, זה צורך טבעי ומובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו