משחקים אלימים - בן 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחקים אלימים - בן 5
    ליאת
    31/07/2011

בני בן ה-5 ילד רגיל ומפותח לגילו
    אך מפריע לי משהו שאינו נראה לי תקין...
    כאשר הוא משחק במשחקים, הוא תמיד משחק בתוקפנות, בכעס, בגיבורי על ושהוא תמיד המנצח ובמצבים מסויימים שאני משחקת איתו הוא ממש אלים כלפיי לדוגמא אנחנו משחקים בחיילים אז החייל שלו תוקף את החייל שלי והמגע שנוצר ביננו הוא חזק כאילו הוא מרביץ באמת...

חשוב לי לציין שהוא אינו יושב שעות מול הטלויזיה והתוכנית האהובה עליו היא דרדסים... כך שהוא לא רואה תוכניות אלימות

איך אני יכולה לעזור לו לשחק ביותר כייף ופחות אגרסיביות?
    במה אני יכולה לתמוך / לעודד אותו?

אודה לעזרתכם
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקים אלימים - בן 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים אלימים - בן 5 - תגובה

סמדר ריינר
    01/08/2011

שלום ליאת,
    אין שום דבר לא נורמלי במשחקים שיש בהם תוקפנות כל עוד זה רק במשחק ואף אחד לא נפגע מזה. להיפך, זה דבר בריא שעוזר לו לעדן את התוקפנות שלו ולווסת אותה.
    התוקפנות עצמה היא לא תכונה שלילית, היא תכונה נייטרלית שכולנו נולדים איתה והיא עומדת בבסיס יצר ההישרדות שלנו, התחרות, ההישגיות, הסקרנות צועוד הרבה דברים חיוביים. העניין הוא לעשות בה שימוש נכון.
    אם במהלך המשחק הוא מכאיב לך פיסית - שם צריך לשים את הגבול. מעבר לזה לא להתערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו