משהו עובר על בני בן השנה וחמישה ח'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משהו עובר על בני בן השנה וחמישה ח'
    קרן דכ
    01/08/2011

שלום רב,
    בני ילד טוב ומקסים חברותי ורגוע ומאוד מאוד אהוב על הסביבה.
    לפני כשלושה שבועות עברנו לדירה חדשה ובמעבר זה הוא עבר לחדר לבד, עד אז בדירתנו הקודמת הוא ישן במיטתו אך איתנו בחדר.
    מעולם לא היתה לי איתו בעיית שינה או התנהגות... הוא ילד שזורם ומתאקלם היטב בכל מקום.
    בשבוע הראשון למעבר הופתעתי עד כמה הוא התרגל מהר לחדרו החדש ולא היתה כל בעייה, פתאום בשבועיים האחרונים הילד מפוחד ומבוהל... נבהל פשוט מכל דבר אפשרי...
    קרו מספר מקרים הדרמטי ביניהם היה כאשר החזיק פן לייבוש השיער ובמקרה הפעיל אותו, הוא צעק בבהלה וכולו רעד עד שהרגעתי אותו וישבנו יחד ושיחקנו עם הפן , הדלקנו וכיבינו...
    היינו בקניון והוא בדרך כלל מאוד אוהב את המתקנים החשמליים שמפעילים עם שני שקלים ולפתע הוא ישב בהססנות וברגע שהפעלתי הוא נבהל ולא מוכן היה להתקרב למתקן...
    בגני שעשועים פתאום הוא לא רוצה להתנדנד בנדנדה שהוא מאוד מאוד אהב קודם לכן...
    בלילות האחרונים לוקח לו זמן להרדם וזה מלווה בבכי ורצון שארדים אותו על הידיים מה שמעולם לא היה קודם.. באמצע הלילות הוא מתעורר בבכי עד שמקבל בקבוק לאכול.
    הוא גדל עם כלב קטנטן ומאוד ידידותי בבית אך מאוד מאוד מפחד מכלבים אחרים ובכלל מבעלי חיים...
    גם בגן שאלה אותי הגננת אם קרה משהו כי הילד לא רגוע לאחרונה ומתעורר משינה בבכי ונבהל מכל רעש ומכל דבר במהלך היום...
    גם כשהו רואה טלויזיה פתאום הוא נבהל מכל מיני דברים ורץ אליי....
    זה התחיל עוד לפני המעבר לדירה חדשה אך בשבועיים האחרונים זה ממש ממש התגבר...
    גם בגן הוא בוכה כשאנחנו הולכים בבוקר...
    אני לא יודעת איך להגיב להתנהגות הזו והאם זה דבר נורמלי וזו תקופה שתעבור או שיש משהו שעליי לעשות אחרת....

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף הוא גם נצמד לאחת השמיכות שלו

קרן דכ
    01/08/2011

בשבועיים האלה ולא מוכן לזוז בלעדיה מה שלא היה קודם לכן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת על כל התוספות -

קרן דכ
    01/08/2011

אך פתאום הוא גם מאוד מאוד מתבייש ליד אנשים זרים פשוט מוריד את הראש ולא מסית את המבט... (אם זה כשיש אנשים נוספים במעלית או במקומות אחרים כאשר פונה אליו מישהו זר)
    הוא ילד שמקבל המון המון המון אהבה ותשומת לב
    ואני ממש חסרת אונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו