טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני גרוש 3 שנים ואבא לילדים בני 10 ו7 החלטתי להתחתן בשנית השאלה שלי איך אני מספר לילדים שאבא שלהם מתחתן שוב יש לציין שהילד הקטן עדיין קשה לו עם הגירושים ועושה צרכים בתחתונים ועולה לכיתא א' שזה כמובן גם מוסיף לילד בהתמודדות האם כדאי לשתף אותם בכל התהליך ? האם יש לעשות שיחות לעיתים תקופות בעניין זה ? באיזה משפטים עליי להתמקד ולהגיד להם תמיד? יש לציין שהם ביחסים טובים מאוד עם בת זוגתי ואוהבים אותה מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אבי, אם הם מכירים את בת הזוג ומסתדרים איתה, לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, פשוט אומרים להם את האמת, בצורה הכי פשוטה וישירה, שהחלטתם להתחתן. עשיית הצרכים של בנך השני בתחתונים דורשת טיפול, ובכלל לא בטוח שהיא קשורה רק לעניין הגירושים. כך שכדאי לעשות סדר, ואין צורך להעמיס על עצמך אשמה על כך שאתה ממשיך בחייך, וזה חלילה גרום לתסביכים אצל הילדים שלך. זה לא תמיד עובד ככה אחד על אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד