מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם כדאי לעבור מהגן ?אורטל קסלר01/08/2011
שלום,
הילדה שלי בת שנתיים נכנסה לגן כאשר הייתה בת שנה וחודשיים, במשך השנה היה מאוד קשה לתקשר עם הגננת היא כל הזמן הרגישה שמבקרים אותה והתגוננה דבר שיצר מצב של אי ידיעה מה קורה בגן ( מה הילדה אוכלת לדוג)
הסייעות היוו בעיה מבחינת חינוך ואווירה והיתה תחושה כי היא אינה מתפתחת.
למרות כל זאת, הילדה מקבלת המון חום ואהבה , טוב לה בגן לפחות ממה שנראה היא לא מדברת עדיין ... אבל בבוקר היא שמחה ללכת לגן ושמחה כשהיא רואה את הגננת קופצת עליה ומנשקת אותה.
אני הודעתי לגננת שאנחנו עוזבים ופתאום פעם 1 מזה שנה שנפתחו לה האוזניים והיא באמת הקשיבה. בגלל הסיבות שמניתי הרבה מההורים עוזבים ולכן היא פיטרה את הסייעות ולקחה עוד גננת שתצטרף אליה וסייעת. מבחינת היחס שלה היא אמרה שהיא לא היתה מודעת לכך ושהיא תשתנה..מבחינת השקעה- היא אומרת שלגיל שנתיים יותר חשוב הפן החברי והבטחון עצמי אך הם כל בוקר יושבים איתם גם על מעבר.
היא אמרה לסיכום שאין לה בעיה לתת לי דוח מה קורה כל יום שישי כי לי אין זמן בבקרים
לכן אני לא יודעת אם לסמוך עליה ולהשאירה שם כי טוב לה ויש לה "חברים" או להעביר אותה לגן שמצאתי שעוד אחת עוברת אליו ששם השטח יותר קטן שזה חסרון הגן במרתף של בית פרטי וקטן יחסית אל הגננת שם עם 4 סייעות ומורגשת ההשקעה שהיא נותנת בכל ילד וילד יש המלצות ממש טובות עליה .
אני לא יודעת מה חשוב לבת שלי בתקופה הזאת ,לא הייתי רוצה לעשות לה זעזוע רק בגלל שהגן לא עומד בציפיות של מה שאני רציתי שהוא יהיה ...
השקעה כמו אצל הגן השני אני לא מרגישה שיהיה אבל זה לא שאין.
מה לעשות??
אני כ" כ מצטערת על האורך
אשמח לתשובה כי אני חייבת כבר להרשם,
תודה מראש,אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי לעבור מהגן ? - תגובה
נעמה סבג שמש02/08/2011אורטל שלום,
הקטנה שלך רק בת שנתיים היא תוכל לקבל שינוי.
כאמא, אני מעדיפה לשים במקום ב איני מתפשרת, ומקום Aשיוכל להוות לנו מסגרת לטווח ארוך ול רק לשנה.
לא הייתי שמה ילד במרתף. הוא צריך חצר ובחוץ, אך גם לא הייתי משאירה במקום הנוכחי. איומי עזיבה שגורמים לכביכול שינוי אינם לרוחי.
אני הייתי ממשיכה לחפש וגם הולכת לצפות בעצמי בצוות בכדי להתרשם מהן תוך כדי עשייה.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה
יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום הייחודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)