טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן 9 ילד טוב עדין ויפה. הוא עולה לכיתה ג' בכיתה קטנה בשל עיכוב התפתחותי הן בשפה והן במוטוריקה. בכיתה א' הוא הוטרד מינית ע"י אחד הילדים מכיתתו ומאז הוא מטופל אצל פסיכולוגית {אשר מתמחה בתחום המיני } לאחר חודשיים מאותו מקרה תפסתי את בני כאשר הוא מבצע את המעשים שנעשו לו באחיין שלי דיברתי איתו כמה וכמה פעמים אבל לפעמים הוא מוצא פרצה שאני לא שמה לב ומנסה לחזור שוב על הדברים. ובנוסף מאז המקרה הוא התחיל להתעסק עם סיגריות בהתחלה היה רק מדליק אותם ומכבה מיד אבל בשתי הפעמים האחרונות מצאתי אותו עם סיגריה בפה כעסתי עליו ולקחתי אותו לשיחה אבל שום דבר לא עוזר הוא ממשיך בשלו גם עם הסיגריות וגם בתחום המיני אנא עזרו לי איך אפשר להפסיק את המעשים הנוראיים האלו? אני אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אם הילד נמצא בטיפול חשוב לדווח על כך לפסיכולוגית שלו ולבקש את עצתה. היא מכירה אותו יותר טוב מאיתנו, ויש לה כלים שאין לנו בפורום כדי לעזור לכם בצורה הרבה יותר מדוייקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד