מרגיש גדול??????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגיש גדול??????
    אמא מודאגת
    01/08/2011

יש לי ילד בן 9 ילד טוב עדין ויפה. הוא עולה לכיתה ג' בכיתה קטנה בשל עיכוב התפתחותי הן בשפה והן במוטוריקה. בכיתה א' הוא הוטרד מינית ע"י אחד הילדים מכיתתו ומאז הוא מטופל אצל פסיכולוגית {אשר מתמחה בתחום המיני } לאחר חודשיים מאותו מקרה תפסתי את בני כאשר הוא מבצע את המעשים שנעשו לו באחיין שלי דיברתי איתו כמה וכמה פעמים אבל לפעמים הוא מוצא פרצה שאני לא שמה לב ומנסה לחזור שוב על הדברים. ובנוסף מאז המקרה הוא התחיל להתעסק עם סיגריות בהתחלה היה רק מדליק אותם ומכבה מיד אבל בשתי הפעמים האחרונות מצאתי אותו עם סיגריה בפה כעסתי עליו ולקחתי אותו לשיחה אבל שום דבר לא עוזר הוא ממשיך בשלו גם עם הסיגריות וגם בתחום המיני אנא עזרו לי איך אפשר להפסיק את המעשים הנוראיים האלו? אני אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש גדול??????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש גדול?????? - תגובה

סמדר ריינר
    02/08/2011

שלום לך,
    אם הילד נמצא בטיפול חשוב לדווח על כך לפסיכולוגית שלו ולבקש את עצתה. היא מכירה אותו יותר טוב מאיתנו, ויש לה כלים שאין לנו בפורום כדי לעזור לכם בצורה הרבה יותר מדוייקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו