מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 4 שניםמייה02/08/2011
שלום
אני אמא לשני בנים..בן 4 ובן שנה ו 8ח'..
1. בד"כ אני והקטן הולכים לישון בצהריים כשעה וחצה שעתיים.. הגדו מסרב לישון אז נשאר לשחק לבד.. והוא נותן לנו לישון אפילו אומר שהוא ישחק בשקט כדי לא להפריע לנו... האם זה מזיק לו מבחינה נפשית שישאר את הזמן הזה לבד?
2. הוא מקנה מאחיו והרבה פעמים מבקש שנעשה לו דברים כמו אחיו (להרים אותו או להאכיל אותו...) או שמדבר כמו קטנים... איך עלינו לנהוג במצב כזה??
3. התחיל לקנה באחיו שהיה הקטן ב 7 ח'.. והוא נגמל בלילה כשהקטן הייה בן חודש.. בזמן הזה 6 ח' הייה קם יבש בבוקר.. וכשהתחיה הקנאה עד היום הוא קם רטוב בכל בוקר.. פעם בחודש הוא לא מרטיב בליה ואז קם מאוד שמיח בזה (למרות שהוא לפעמים אומר שהוא קטן בגלל כך בוריח לו ולפעמים מבקש שאעיר אותו בליה כדי שלא יעשה בתחתונים..) האם צריך טיפול??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 שנים - תגובה
נעמה סבג שמש02/08/2011מייה,
מה שצריך הוא לתת לו את המקום לקנא, לאפשר הבעת רגש כזה, להקדיש לו תשומת לב וזמן נפרד.
קנאה היא דבר לגיטימי. כדאי לומר לו לשתף אתכם כאשר הוא מקנא.
את מוזמנת לקרוא מאמר שכתבתי על כך באתר שלי.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה
יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום הייחודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..
מייה02/08/2011שלום
תודה על התשובה ..
אבל מה עם שתי השאלות האחרות??
ד"א הפורום נפלא.. ומאוד חשוב לכל אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה.....
מייה05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה..... - תגובה
נעמה סבג שמש07/08/2011היי מיה,
ילד בן 4 יכול להשאר לבד וזה לא מזיק לו. מה שיכול להזיק הוא לשדר "ביחד" עם הילד הקטן ולעשות הפרדה ביניכם לבינו.
מעבר לכך- אפשרו לו להתנהג כמו קטן. הוא למד שקטן זה חמוד יותר.
תאפשרו.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
יועצת ומנחת הורים וצוותי חינוך
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
מייה07/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)