מה עושים??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים??
    ליז
    04/08/2011

שלום,אני אמא לילדה בת 8.5 ילד בן 3 ובהריון, חודש שמיני עם תאומים.
    הייתי מעונינת לקבל חוות דעת לגבי התנהגות בני בן ה 3,
    בסופ"ש האחרון יצאני לנופש חמשוש,יום ראשון בבוקר חזרנו לגן,בסביבות השעה 9 בבוקר אני מקבלת שיחת טלפון מהגן ושואלים אותי מה יש לילד? מדוע הוא לא מפסיק לבכות ורוצה רק את אמא,הסברתי לגננת שכנראה זה מאין דיכדוך 3 ימים הוא לא היה בגן בילה ונהנה איתנו בבית מלון וקצת קשה לו לחזור לשיגרה.הבעיה היא שמאותו יום בכל בוקר (כבר שבוע בערך) הוא בוכה בבקרים ולא רוצה ללכת לגן.
    אמרו לי יכול להיות שהוא רואה שאחותו נשארת בבית(למרות שדלת חדרה סגור והוא לא יכול לראות או לשמוע שהיא אכן נמצאת בבית,הם ישנים בחדרים נפרדים).
    יכול להיות שהוא מתחיל כבר לקנא בזה שאני בהריון ואוטוטו יהיו לו עוד שני אחים קטנים.בבקשההה מאוד רוצה לקרוא את דעתכן ..לא יכולה לדמיין מה מחכה לי ב 1 בספטמבר שיכנס לכיתה חדשה בגן ואני אהיה אחרי לידה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?? - תגובה

סמדר ריינר
    05/08/2011

שלום ליז,
    קשה להתרשם דרך האינטרנט. על פניו התגובה שאת מתארת נשמעת לי קצת קיצונית . יכול היות שזה לא רק זה. כך שאם זה נמשך ו/או מחמיר, אולי כדאי לבודק יותר לעומק, ובעזרת איש מקצוע מה קורה ילד ומה מציק לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו